Срам и резил за БИЛЛА! Клиентка олекна с 600 лв. докато пазарува
  • 2
  • 4
  • 3
  • 2
  • 3
  • 3
  • 0
  • 2

Срам и резил за БИЛЛА! Клиентка олекна с 600 лв. докато пазарува

По- рано съобщихме за полицейска офанзива в ТК "Изгрев" в Бургас /"Пикадили" преди време"/. В него един от знаковите търговски обекти е БИЛЛА. Оказва се, че бургазлийка е станала жертва на кражба докато пазарува и това не е станало достояние своевременно на цялостната охранителна верига. Жената твърди, че са и откраднати 600 лв. вътре в хипермаркета, а портмонето й е било оставено в количката за пазаруване. Нищо чудно цялата дамска чанта да е била вътре, но това не е официално потвърдено. А ако това е така, то освен сумата са откраднати още мобилен телефон и много конфиденциални и ценни лични вещи. Какво излиза, че в тази марка магазини, клиентът не е защитен от апаши? А уж са изпъстрени с жива охрана, камери и хора, които следят през тях какво точно се случва. Жената е била изпаднала в нервна криза, конкретизират осведомени. Това са и били парите за продължителен период от време. По поведението й личало, че не е полицейска съпруга.

Историята помни например една прелюбитна случка от близкото минало в Бургас. В квартален магазин влиза дама, която обилно си пазарува, а на касата съобщава, че малко по- късно ще плати понеже е станала жертва на кражба извън магазина. И много ясно дала да се разбере, че чантата й ще се върне скорострелно. Оказва се, че това е съпругата на тогавашния шеф на ОДМВР Бургас генерал- майор Красимир Петров. Посредством изпитани способи, апашите са "локализирани" и връщат всичко откраднато с извинителна бележка. Всичко това най- вероятно е станало със знанието и съдействието на друг небезизивестен генерал- майор. Апропо- сегашният премиер Бойко Борисов, тогава главен секретар на МВР.

Към този момент няма официална и обширна позиция на БИЛЛА за случилото се днес.

 

ЮниконбгКоментари

Радостина

22 май, 2020 17:17

На мен ми изчезна багажа от багажната клетка на Лидл - СОФИЯ бул. Васил Левски. И там има охрана, но нямаше резултат.

Отговори

Вели

21 май, 2020 20:19

Там бях викнаженицата но странно се реагира късбо аоня офейкал.Двама с маски са били но ще ги издирят

Отговори

Иван

21 май, 2020 19:52

Дали от билла са виновни, че не си е пазила вещите ? Как така ще и откраднат портмоне ей така докато пазаруваш.кой знае къде го е оставила и някой се е възползвал от нейното невнимание. Няма значение в кой магазин пазаруваш охраната не е сложена да пази хората, а да предотвратява кражби на стоки от магазина.

Отговори

Аз

21 май, 2020 18:53

Срам и резил за тези , които са написали статията. Всичко политезирате , дори една лична драма на ограбената жена.

Отговори

Томов

21 май, 2020 17:05

на лидълите е препакетирането до ямболската магистрала лек

Отговори

Оля

21 май, 2020 16:59

кьорав карти не играе и то не само в Билата

Отговори

Бебо

21 май, 2020 16:56

боклуците дето ги преетикират до Ямбол и който ходи там да купува е голям наивник

Отговори