Недвижимо имущество от "Бургос Строй"- издържан и отговорен избор
  • 4
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1

Недвижимо имущество от "Бургос Строй"- издържан и отговорен избор

При извънредното положение пазарът на недвижими имоти у нас замръзна. Спря търсенето, предлагането и активността. Всички осъзнахме в един ден, че здравето трябва да стои на първо място за всички. Малко след отпадането на извънредното положение ситуацията се промени.

Това доведе отново до интерес към недвижимите имоти. Хора, които бяха започнали своето търсене, решиха да го довършат и не се уплашиха от пандемията, спазвайки противоепидемичните мерки. Активността е добра и търсенето започна да среща предлагане.

"Бургос Строй" е събирателен образ как предприемачите успяват по естествен начин да наложат едно пазарно регулиране на цените.

А всички знаем, че инвестицията в недвижим имот е най- сигурният начин човек да защити спестените си средства.

Това е така, защото един недвижим имот може да изживее всяка криза. Той не е бързоликвиден, но е дълготраен актив. Инвестицията в ннего може да устои през годините.

Доверието към "Бургос Строй" е голямо и служи за пример.

Изключителния представител на строителна компанията е имотна агенция „СъниБГ“ – Имоти в Бургас.

Тя предлага за продажба апартаменти в Бургас и по периферията, директно от строителя в жилищните сгради, построени от "Бургос Строй". Такива които са завършени, било то обзаведени или необзаведени. Или пък направо такива, които са в строеж все още.

Повече подробности в долния линк:

https://sunnybg.com/imoti/ot-stroitelya

 

Юниконбг

 Коментари

Георги

22 юли, 2020 7:17

Долен измамник е Стефан Колев. Хора не се подлъгвайте да си купувате апартамент в неговите сгради в Изгрев и в Меден Рудник. Те никога няма да бъдат построени, поне не и от него. Той е фалирал от всякъде.

Отговори

Жени

12 юни, 2020 14:13

Не си спазват сроковете,дори сега почти няма строители на обекта до МОЛ Плаза. Дали изобщо ще гол построят някога?

Отговори

Иван

11 юни, 2020 20:34

Освен че вече закъсняват със строителството на сградите си в кв.изгрев и кв.м.рудник с година. Това говори достатачно..дано повече хора го прочетат преди да ми изтрият коментара

Отговори

Sisa

10 юни, 2020 22:56

tez gi biva kat stroiteli-da

Отговори

Иха..

10 юни, 2020 22:53

Реклама нещо или..?

Отговори