Димитър Николов с извънредно обръщание за бунта край покоите на Доган
  • 2
  • 3
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 5

Димитър Николов с извънредно обръщание за бунта край покоите на Доган

В обръщение на личния си профил, кметът на Община Бургас Димитър Николов пише, че е  разговарял с директора на ОД на МВР Бургас, за да поиска допускане на организаторите на протеста срещу Доган, до т. нар. гореща зона в парк Росенец. Николов е наясно, че не се допускат от полицаите и общински съветници. Включително и такива спред последна информацият от ГЕРБ.
"Комисар Сотиров заяви, че той носи отговорност за безопасността и с цел да няма сблъсъци на етническа основа няма да допусне промяна на предварително определения от полицията план за безопасност", конкретизира Николов. Апропо, официално "масово плажуване" няма да бъде допуснато до покоите на почетния председател на ДПС. Поне не по суша ще бъде допуснато влизането. По вода обаче е по- лесно и вече се забелязват десетки бунтари които влизат с лодки в акваторията на открояващата се постройка на нос Чукалята. Там ги посрещат другите плажуващи на спорната плажна ивица края сарая. Но сред тях преобладават поддръжници на ДПС от традиционно силните райони на партията в страната. Други пък заедно с евродепутат Илхан Кючук са оформили ариергард край оградите на резиденцията, която официално се води все още "Строителен обект". Реакцията на Николов идва скоростно след изявлението на Христо Иванов, че призовава за протест пред сградата на община Бургас. Обвиненията му са за "двойна игра" и саботаж. Трудно обаче могат да издържат тези обвинения, понеже Николов не е началник на ОДМВР- Бургас, не е вътрешен министър, нито пък още е станал премиер, независимо, че постоянно е фаворизиран е подтикван за този пост.
 
 
Юниконбг

 Коментари

Красимир

11 юли, 2020 17:48

Какви са тези почетни председатели по това време... Нали уж има демокрация вече... Забравихте Господ и Аллах и се кланяте на крадци и самозванци. Без значение дали сте Българи, Турци, Роми, християни или мюсюлмани борете се за Родината си. Свобода или смърт.

Отговори

Гражданин

11 юли, 2020 17:14

Недостоен човек,кмет на Бургас

Отговори

11 юли, 2020 23:19

Защо да е недостоен. Човека, беше там и той се опитва и пояснява. Всичко е на доста по високо ниво от Кметското. Да станат размирици ли? Българи граждани срещу подкуп и и защитаващи Доган пак българи.и някой политици да се окажат на гърба на народа ли?

Аз

11 юли, 2020 17:13

Мръсник,продажни.Ние сме Българи!Властта и парите са те объркали.

Отговори

Ахмед

11 юли, 2020 11:37

Bulgar atalarımın topraklarından uzak dur, kesilen güç boğazını hissetmiyorum najkaa

Отговори

11 юли, 2020 19:27

Пиши на български бе путко заспала дате ейба в мършата

11 юли, 2020 12:17

Ahmed ubii se kuche mrusno. Da jivee Balgarija

П. И.

11 юли, 2020 11:15

Скачайки и се борете за територията!

Отговори

Tsvetanka Ilieva

11 юли, 2020 11:15

Странно защо са допуснати защитниците на Доган,но не са допуснати хората заявили предварителното официално протеста.За пореден път Николов си измива ръцете с комисаря от полицията,взел еднолично решение.Срам!!!

Отговори

П. И.

11 юли, 2020 11:14

Ходи на психиатър продажбник долен

Отговори

Томов

11 юли, 2020 10:57

Да:Виста Маре плажа е на А.Д.

Отговори

Ники

11 юли, 2020 10:48

всичко там е завзето от Депесето.Даже и плажовете

Отговори

11 юли, 2020 11:27

До кога ще управлява ДПС, Време е да си Върнем Загубената България!!