Производители на качествени храни и напитки сътвориха нещо невероятно в с. Индже войвода /снимки/
  • 22
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Производители на качествени храни и напитки сътвориха нещо невероятно в с. Индже войвода /снимки/

Същинска революция в сърцето на Странджа. Добрият пример за бизнес, възраждане на българското, в съчетание с предлагане на качествени храни и напитки за крайните клиенти дава родолюбивото семейство Ралица Кунева и Димитър Станчев. Изключително работливи и можещи "бойци", които създадоха с много любов и знание прекрасно местенце, каквото е Инджи Фарм анд Вайнъри! Ресторантът с фермерска храна от региона и винарна е само на 38 км. от Бургас в китното созополско селце Индже войвода! 
 
Продуктите са от собствени стопанства или такива от региона, а медът почти навсякъде фигурира, включително в напитките. Достатъчно е човек да опита прословутата напитка Странджада, която е умело съчетание от пчелен мед от метличина, акация и резене, както и портокал, лимон и лайм. Вината са собствено производство, здравословни са, а тези в които има присъствие на мед, са меко казано невероятни. Хлябът, зеленчуците и месните продукти също са със собствен "дрескод".
 
"Семейството има пчелини в цяла Странджа, а производството на мед е по най- съвременни методи и технологии. Градините им с плодове и зеленчуци, полетата им за отглеждане на животни са все неща, които служат за добър пример в татковината" категорични са естети.
 
Кратко и стегнато е менюто! А чистият въздух, тишината и селското обаяние са плюсовете в случая. Иде реч за уникални тертиплии. Всичко в комплекса- отвън и отвътре е изпипано до най- дребния детайл. Той се простира насред площада на селото на ул. "Васил Левски" 2. Къде другаде да е? Освен всичко друго, иде реч за водещи работодатели и инвеститори.
 
Тази събота е традиционния събор и празник в селото. Организирани мероприятия от държавна и местна власт с масов характер не се очаква да има, заради епидемичната обстановка. Но в Indzhi Farm Restaurant & Winery ще бъде нещо невероятно. Клиентите ще станат свидетели на надпяването между изпълнителите на Странджанска народна музика- Жечка Сланинкова, Цветелина Стойчева и Панайот Стойчев, както и изпълнителите на Тракийската школа- ОРКЕСТЪР КОЛОРИТ.
Домакините гарантират незабравима нощ, с българска народна музика, вкусна храна, пивко вино, много хора̀ и забавна програма!

Indzhi Farm Restaurant & Winery
ще приема САМО с куверт и предварителна резервация.
Цена на Куверта- 50 лева на човек, с готовност и за детско меню- цена 20 лева! За резервации: 0893 322 001 или на мейл: [email protected]
 
Меню Вариант 1:
1. Салата „Българка“
/ Домат “Розова магия“*, краставици*, пипер*, лук*, магданоз*, маслинова паста, краве сирене**, пукана люта чушка*, брускета/
2. Свинско месо** на пещ, с печени картофи* и кочан царевица*
3. Десерт – парче торта, приготвена на място
4. Питие по избор – 50 мл. Ракия Поморийска специална или чаша Вино – от нашата винарна.
5. Вода 500 мл.
6. Порция диня* от нашата градина
 
Меню Вариант 2:
1. Салата „Зеленика“
/Микс от зелени салати*, спанак*, чери домати*, биволски кашкавал** на грил, пъдпъдъчи яйца*, дресинг с мед*/
2. Агнешко** на пещ с печени картофи*, и кочан царевица*
3. Десерт – парче торта, приготвена на място
4. Питие по избор – 50 мл. Ракия Поморийска специална или чаша Вино – от нашата винарна.
5. Вода 500 мл.
6. Порция диня* от нашата градина
 
*Продукти от собствени градини в с. Индже войвода
**Продукт от друга ферма в региона / България
 
Детско меню:
Свинско месо, Картофи на пещ, Зелена салата, чаша Странджада, десерт. С предварително записване.
 
Необходимо е куверта да бъде предплатен, възможно е да се направи по банка, чрез Еконт или на място. Ще получите документ за платената сума.
Клиенти без предварителна резервация, ще бъдат настанявани, само при налични свободни места, срещу заплащане на куверт.
 
Indzhi Farm Restaurant & Winery работи иначе от вторник до неделя на свободна консумация от 8:00 до 24:00 ч.
Почивен ден - понеделник.
 
 
 
Юниконбг

 Коментари

Ирена Ст

2 авг, 2020 9:59

До сутринта, страхотна вечер, пак ще ви посетим. Българщината кипи- музика на Странджа е богатството!

Отговори

Мери

2 авг, 2020 1:09

Страхотна вечер беше, храна, обслужване, музика, настроение 6!

Отговори

Katerina

31 юли, 2020 0:05

Много смело начинание, дано да имате успех!

Отговори

Рада

30 юли, 2020 22:42

Удивена съм от предприемчивостта на младите хора. Късмет!

Отговори

Дамяна

30 юли, 2020 22:32

Това местенце е с тенденция да стане любимо! Наистина би било добре да има хотелска част!

Отговори

Стефчо

30 юли, 2020 17:35

Това странджанско дядо е много вкусно. Препоръчвам го!

Отговори

Катя Стоименова

30 юли, 2020 16:44

Тази Странджада е невероятна. Пих я на фермерските пазари в Бургас. Само заради нея ще ви посетя. Менюто наистина е компактно и добро. Успех!

Отговори

Зара

30 юли, 2020 16:29

Уникално местенце

Отговори

неблагодарник

30 юли, 2020 14:34

След като не е доволен и благодарен на собствениците на земите, предлагам на тези хора там да спрат да му ги дават да ги обработва без пари! Защо не каже какви пари получава от субсидии? Да видим тогава къде ще сее и какво ще "облагородява"!

Отговори

31 юли, 2020 10:44

Силно се надявам вашата земя да не попадне при него!

31 юли, 2020 8:58

Работи и ти, но когато тази земя не е твоя си длъжен да плащаш! Тя не е даром дошла, а някой е работил за нея и я оставил на децата си! Казва се "чужда мъка". Утре и на твоите деца ли не искаш да плащат, за това , което ще им оставиш?! То колелото се върти! Не те е срам, нагляр!

31 юли, 2020 2:29

Българинът може да забогатее само с упорита работа. С нищо друго. Проклятие на съдбата ли е или нещо друго е, но е така. Атанас Буров Та в този ред на мисли...... Работете, наемайте земя, плащайте ренти, взимайте субсидии.... РАБОТЕТЕ- думите ще придобият друг смисъл за вас, и така може да почнете да разбирате от думичката Бизнес!

31 юли, 2020 0:39

Драги "облагородителю", Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. Атанас Буров Но рано или късно всичко си идва на мястото и се получава отговорът дали рентата на един декар земя струва, колкото една салата! Научи се и да си плащаш справедливо, а не само да лакомееш!

30 юли, 2020 22:40

Удавете се в собствената си отрова, всеки ден мислете за това, колко е салатата и кое колко струва. Правете чуждите сметки! Дерзайте! Това нарушавали съня ви! Честито- това заслужавате!

30 юли, 2020 22:36

Интересно ми е какво образование имате. Интересно е колко сте образован? Колко ви е лесно да правите чужди сметки, вашите добре ли ги правите? Интересно ми е каква е жената до вас? Колко е образована? .......

30 юли, 2020 19:07

Не ми наливай акъл, глиган такъв! Нормално ли е рентата за един декар да струва колкото една салата???? Отново те питам??? И не ми обяснявай колко струват доматите, защото един килограм струва 2 лв, а не 300 г- 10 лв.!!

30 юли, 2020 16:40

Хейтърите са едни от най-досадните хора, тъй като те винаги ще намерят недостатъка в нещо положително. Време е да осъзнаем, че омразата е слабост и че не трябва да концентрираме толкова много от нашата енергия в това да мразим някого. Наистина е жалко да бъдеш считан за хейтър. Само защото не можеш да направиш нещо, което някой друг успешно прави, нямаш право да изливаш омразата си върху него. Просто бъди по – усърден следващия път. Няма причина да мразиш някого, ако не си сигурен в себе си. Само имай в предвид, че съществува една тънка граница между критик и хейтър.

30 юли, 2020 16:22

Глупостта не винаги прави човека зъл, но злобата винаги прави човека глупав.

Невяна

30 юли, 2020 9:07

Адмирации към това семейство! Да си пожелаем повече такива млади хора , който да имат желание да се занимават със земеделие и производство на вино и т.н ,бъдете здрави , дерзайте. Нека плода от вашата работа Ви носи удовлетворение.

Отговори

Чичо Рачо

29 юли, 2020 23:31

Простотията, злобата и ограниченоста вървят ръка за ръка, Но те тровят само притежателят си! Дано нямате такива клиенти. Късмет в това предизвикателство. Млади сте и можете да постигнете още много. Работете, впечатлявайте, очаровайте клиентите си- нека те бъдят вашият стимул!

Отговори

Стоян Кч

29 юли, 2020 23:20

Добре е, на който не му харесва да не ходи. Ние ще ходим. Доматите от Гърция си заслужават парите, яжте си ги!

Отговори

Ина

29 юли, 2020 23:14

Набързо минахме, за по кафе, но менюто е супер. Ще ви посетим в Събота. Програмата е обещаваща.

Отговори

Пепи

29 юли, 2020 23:12

Страхотно местенце, чудесно приготвена храна, атмосферата е топ. Жалко, че няма хотелче и басейн. Бих почивала там с кеф!!!

Отговори

Янчо

29 юли, 2020 22:58

Опростачиха се хората с годините. Нищо не им трябва. Като някой направи нещо хубаво, само косури. Защо сме ткова лоши не разбирам. Мястото безпорно е чудесно, с идея. Безпорно всшчко е направено с труд и желание, ама на бай Ганьо, защо му е хубаво място с пари— да отвори месалят и да късне един самун ляб.... Бре Брей брей брей.... Дано имате много работа на пук на доброжелателите!

Отговори

Лили Игнатова

29 юли, 2020 22:07

Мястото Ви е страхотно, изумих се от просташките коментари, затова бях по груба. Радвам се на смелоста, организираноста и борбеноста. Да постигнеш нещо толкова впечатляващо в тези времена е изкуство. Пожелавам Ви Успех, много работа, добри клиенти. Напред!

Отговори

Лили Игнатова

29 юли, 2020 22:01

Като чета коментарите, се изумявам колко прости, завистливи и нахални хора има. Този обект облагородява целия регион дами и господа. На малкия пръст неможете да стъпите на този млад предприемач, който е учил за това което прави. Прави го и за Вас! Като са ви високи цените не ходете. Работете за да може да си позволите да посещавате подобни места. Станете рано, размърдайте си задниците и изкарайте някой лев. Ако ли не, ще ви се наляга да правите злъбни коментари. Много прост народ. Нищо не му трябва. Една лопата и на нивата!

Отговори

Алчност

29 юли, 2020 18:30

Плаща рента в селото за 1 ДЕКАР земя на стойността на една салата или една манджа! Мошеник! До кога??? И нагъл, да показва такива цени в това умряло село! Голямото заведение с продукти от производител! Цените ти трябва да са по-ниски в пъти, след като си производител!

Отговори

30 юли, 2020 7:22

Защо не кажете колко рента получавате. Колко земя имате? Защо говорите от името на хората? Ако някои е недоволен от рентата, защо си дава земята, а например не я обработва сам. В този процес имаш право да я дадеш или да не я дадеш. Някой дя ти слага въжето на шията. Салатата е нормялно да е 10 лв, защото освен домати, тя има и труд и ток и работници и много неща, който вашата глава неможе дя побере. Ценообразуването на включва само доматите... Тезипбезни хора, ще са още по бедни, ако никои не има работи земите, защото преди време беше така. Те нямат земя в Дабруджа за съжаление, а в Инджето, та когато си лош никои неможе да ти помогне.

29 юли, 2020 23:54

Ако "облагородяваш" селото за сметка на хората, това не е облагородяване, а използвачество- на тези бедни, възрастни хора. В това село се дава най-ниската рента в цяла България! И седнал да продава една салата за 10 лв. Български домати има да те замерям от Индже войвода до София на цена от 2 лв. Не произвеждаш само ти зеленчуци!

29 юли, 2020 22:14

Колко рента искате? Преди 5 години колко рента взимахте за земята си? Защо не обработвате сам земята си, не произведене продукти, които да продадете в пъти по- евтино, защото сте ги произвел! Това умряло село както казвате е район в който от 100 години нищо ве се е случило, сега се случва..... Отидете в ресторанта, сигурна съм, че собственика ке ви черпи една салата и една ракия- произведена от него, с неговия труд - за без пари. ????????????

29 юли, 2020 18:58

Как не ви е срам, първо ако не е това семейство никой няма да получи и един лев рента, а и рентата е доста по-висока от цитираната. Когато произвеждаш биологично и екологично чисти продукти- те имат стойност, не пазарува боклуци от Румъния и Гърция за да направи салата. Инвестирани са хиляди левове в инфраструктура и облагородяване на селото и региона. Като нямате и понятие поне не се излагайте, ами дано има повече такива млади хора да работят и да инвестират в България!

Фил

29 юли, 2020 17:33

Всеки си преценя то туй не е всеки ден с тея коверти а за съботата сега.Ходихме и е свободна консумацията иначе

Отговори

клиент

29 юли, 2020 14:17

Не са ли много високи тези цени в ресторанта за производител?! В центъра на Бургас не е толкова скъпо! Срамота! Голяма алчност, голямо чудо!

Отговори

Петкова

29 юли, 2020 13:37

Менюто е интересно но ква толкова обработка правят на меда че пчелите да не са някви специални толкоз много

Отговори

Ники Петров

29 юли, 2020 13:32

Кево ако няма арменски коняк не е същото :-)))

Отговори

OLQ

29 юли, 2020 13:31

STRANDJATA IM Q PROBVAH NA FERMERSKIA PAZAR PREDI VREME I OPREDELENO SE OTKROI TOGAZ AMA DALI PAK E SASHTATA...OTNOSNO ALKHOLA ZADALVITILNO S DWAMA SHOFYORI W KOLATA I EDINIA GORI OTKAM PIENE SHTOT POSLE VRASHTANE

Отговори

Ники

29 юли, 2020 13:26

Някои неща са по скъпи други горе долу нормално но замисъла е ОК-ще идем да усетим пак

Отговори

Геша

29 юли, 2020 12:49

Чудно!Чужденци има в околоията с имоти и сто на сто ще се издигнем в очите им

Отговори

Бебо

29 юли, 2020 12:47

Уникално място,добър почерк!

Отговори