Невероятно! SPICE Music Festival разпали стара любов след четвърт век раздяла
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

Невероятно! SPICE Music Festival разпали стара любов след четвърт век раздяла

Мощният стил на диско легендата The Mad Stuntman звучи тази нощ с все сила край Морска гара Бургас и става чудо. По време на взривяващото парче I Like To Move It, което един от вечните хитове, се виждат след четвърт век пауза стари гаджета. Комплексни обстоятелства налагат раздяла и пътищата им се разделят в края на 90- те. Той- бивш възпитаник на Спортното училище, а тя- на Музикалната гимназия в Бургас. Двете училища в онези години делят една сграда, а любовта между двамата е много силна. Обичат да ходят на дискотека докато са тийнеджъри, където допълнително засвидетелстват страстта помежду си. "I Like To Move It" е сред любимите им песни тогава, която звуча и тази нощ. "Заварката" става край сцената и макар малко застарели и с леко коригирани "габарити", се разпознават по очите. Мигновено всеки изоставя компанията и питиетата си, уж за малко.

Енергията от 90- те години рязко нахлува в телата им, които сякаш се зареждат с високо октаново число- емоционално. Разговорът на четири очи се пренася на близкия плаж край 5- звездната перла "Гранд Хотел и СПА Приморец" и от дума на дума, двамата се озовават в морето по дрехи на лунна светлина. Започва да говори езикът на тялото. Дали се връщат обратно във фестивалния комплекс после, ние не знаем. По скоро, не. Защото имат много да наваксват, а и те самите го искат. Хората с които са отишли на нощния купон в Бургас под открито небе са категорични, че двамата ще се съберат отново заедно. Познавайки характерите им и разказите им за миналото в личен план. Хубавото е, че нямат брачни халки на безименния си пръст. Заложили са на кариерното си развитие през годините, а интимните им връзки били мимолетни. Ето, че съдбата им поднася сериозно предизвикателство и има специален план за тях. Двамата са си били закупили билети за трите дни на фестивала.

А утре дали ще се задържат повече край сцената или до пристанищния фар в близост, който е своебразен символ на романтиката, е загадка. Която предстои да разкрие нови хоризонти пред бъдещето им. Скоро и двамата щели да закръглят 40- годишен юбилей.

 

 

ЮниконбгКоментари

[email protected]

8 авг, 2020 9:58

https://donnamphotography.com/hawaii-photographer-sunset-proposal/

Отговори

Лили

8 авг, 2020 3:19

То като приказка за големи

Отговори