В автосервиза на Мартин Пенчев е същинска казарма, а печеливш е клиента
  • 8
  • 4
  • 1
  • 5
  • 4
  • 2
  • 1
  • 1

В автосервиза на Мартин Пенчев е същинска казарма, а печеливш е клиента

Колкото и да се стараем да пазим автомобила, който шофираме, все идва време по комплексни причини да посетим автосервиз. Било то след ПТП, техническа неизправност или просто рутинен ремонт на семейното или служебното МПС. А когато в автосервиза работят истински и отдадени на работата си професионалисти, е повече от чудесно. Знаеш за какво плащаш. съвсем отделен е въпроса, че част от парите отиват за благотворителност и кауза за нуждаещи се. Добрият пример е в Бургас или още мястото където популярният общественик и дарител Мартин Пенчев се откроява като ръководител и майстор. В това са единодушни клиенти на лидера на групата за взаимопомощ във Фейсбук- "Групата на групите". Които държат да се посочи добрия пример. Защото не е тайна, че в този занаят има и ментарджии, които хем взимат скъпо, хем и правят поразии. В конкретния случай обаче ситуацията е коренно различна. 

Адресът в който собственици на БМВ, Мерцедес, Ауди, Тойота и други МПС се доверяват на изпитаните бойци е бургаския жк Изгрев, местност: Пети километър 1, зад Кауфланд. Ако салонът е претъпкан, стопанинът му разполага в близост и друг като целта е поетия предварително ангажимент към клиента, да бъде изпълнен в срок. Всеобщото виждане е, че важат в пълна степен казармени правила в добрия смисъл- откъм организация, майсторлък и дисциплина. Предлагат се редица автомобилни услуги, включитено такива, които на друго място биха Ви върнали или лицемерно ще обещаят, че ще се оправят нешата, а всъщност е станало по- зле после.

Когато обаче кадрите са ти на ниво, знаят какво правят, добре заплатени са, а и техническото оборудване е на висота- всичко е точно.

Телефон за обратна връзка: 0897718777

 

ЮниконбгКоментари

Каролев

4 мар, 2021 0:50

Голям си,някой ден ши са запознаем-само чета и гледам

Отговори

Женя

26 яну, 2021 9:35

Този смешник !!! За нищо не става !!!!

Отговори

Еми

29 окт, 2020 14:57

Хм,ще я видим таз работа че аман от некадърници по други места

Отговори

Zoro

21 сеп, 2020 22:10

Dovolno

Отговори

Шиши

21 авг, 2020 18:00

нека има такива пичове да бачкат и да помагат

Отговори

Ради

21 авг, 2020 12:33

Доволно там и винаги намират начин да свършат работата

Отговори