Районен кмет вдига модерен билдинг в Бургас /снимки/
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 1

Районен кмет вдига модерен билдинг в Бургас /снимки/

Във втория по- големина жилищен комплекс в Бургас съвсем определено има нови и открояващи се сгради от т. нар. ново строителство. Наши читатели обаче са единодушни, че една от тях в "Славейков" е "острие". Няма да бъде за жилищни нужди, а с бизнес предназначение- търговски площи за магазини, заведение за обществено хранене и кафе- аперитив. Информационната табела посочва ясно, че до два- три месеца, билдингът- красавец ще бъде напълно завършен, а за негови чорбаджии- възложители са посочени три физически лица. Едно от тях е широко популярно- районният кмет или още директора на ЦАУ "Зора"- за к- с "Лазур", к- с "Бр. Миладинови", Приморски парк, с. Маринка, с. Твърдица, с. Извор, с. Димчево. Иде реч за Стефан Дубаров, който бил забелязван често да отскача и лично да контролира, какво и как точно се случва на строителната площадка. Тя е в непосредствена близост до Очна болница "Бургас" и ТЦ "Престиж". Прави впечатление, че се залага на качествени материали, с разчупена визия по етажите. Формално, не е налице конфликт на интереси понеже Дубаров не е възложител в управляван от него географски район. При всички случаи е заделен солиден ресурс за новото бижу, което се издига на знаково публично място. Загадка е към този момент, как точно тази точка е станала владение на Дубаров и останалите двама съдружници, сред които е и брат му. Не е известно да са реститути в този комплекс. Популярни такива например са от фамилията на популярния политик и общественик Гиньо Ганев. Титуляр по- конкретно е неговият тъст, владеещ и стопанисващ обширни територии с лозя във времето, когато "Славейков" не е бил застроен все още с блокове. Очаквайте продължение.

 

 

ЮниконбгКоментари

Гърненков

23 ное, 2020 13:36

Хубу знаете за Кимон Георгиев и наследсвото му но знайте също че едва ли има общо с негова земя-а тез новобогаташи братята имат и друга сграда близо до тая и пак е шикоз

Отговори

23 ное, 2020 20:07

Що поценявате Гиню Ганев и той е стара кримка и бохем

Бъдете мъже

23 ное, 2020 0:07

Бъдете мъже и го хранете под статията във фейсбук. А не тук като мишки!

Отговори

Бъдете мъже

23 ное, 2020 0:06

Бъдете мъже и го хранете във фейсбук под статията. Ще го видят повече хора. А не тук като мишки.

Отговори

Фифи

22 ное, 2020 22:18

туй се вика преаждане с власт

Отговори

Ради Пет.

22 ное, 2020 19:07

Стефо Царевицата и Стефо Сладоледа-ЩО ЛИ????

Отговори

Лазур

22 ное, 2020 19:03

Този арогантен застарял младеж действащ като господар в Цау Зора най-вероятно е и честен човек ???? а ако това е така, то covid не съществува. Еххх дано получи възмездие за работата си с едно хубаво достойно и най вече честно и обективно журналистическо разследване Как се издават разрешителни от неговото кмество Как за едни може за други не Как той въздейства и подпомага бизнес на едни а други ги мачка като уж спазва закони Как на едни мери площта а на други уж не вижда, че са взели повчко и не плащат (не плащат на общината а плащат на него) ????????

Отговори

Живо

22 ное, 2020 18:43

Спестявал е човека но не от заплатата а от санирането в неговите райони и ето НА

Отговори

Метев

22 ное, 2020 18:18

незнаех за другаря Ганев,За Дубаров не е очудващо....

Отговори

Ради П.

22 ное, 2020 18:10

Няма друг кат Стефан :-)

Отговори

Galeto

22 ное, 2020 18:08

Ot saniraneto i obektite v morskata e kapitala

Отговори