Политическа шизофрения! Вижте как Корнелия Нинова дере гърло срещу бай Тошо
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Политическа шизофрения! Вижте как Корнелия Нинова дере гърло срещу бай Тошо

Ексклузивна снимка от зората на демокрацията и от бурния период, когато се е пееше мощно "45 години стигат, времето е наше", бе пратена в редакцията на сайта. На нея сегашния лидер на БСП Корнелия Нинова, е неизменна част от пъстрото лице на СДС в онези години. Тогава тя заедно с всички останали знакови общественици и политици го играе бунтар и дере гърло срещу БКП, нейната наследница БСП и в частност срещу Тодор Живков. Във виртуалното пространство, изключително трудно могат да бъдат намерени снимки на сегашния червен лидер от 90- те години. Нещо повече! Тя е незаобиколим фактор в периода на скандалната приватизация и управлението по- времето на Костов, когато тя е част от екипа.

Изпълнителен директор е на Техноимпекс е назначена неизвестната, млада и супер без управленски опит Корнелия Нинова. "Чудото" продължава. Тя е назначена и на поста председател на Борда на директорите на "Техноимпортекспорт:- друго външнотърговско дружество- гигант.

Припомня се периода на Корнелия Нинова, когато ударно е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД – една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък, защото започва”мистериозният” възход на „синята“ Корнелия Нинова. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на споменатите „Техноимпекс” и председател на борда на директорите на „Техноимпортекспорт”.

Много хора от синята идея тогава си задават въпроса: ” как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения”? Какви могат да бъдат заслугите им пред синята власт, за да получат такива невероятни постове.

Нашите читатели са възмутени от политическата шизофрения, как е възможно да викаш срещу бай Ташо и стария режим, а след години да се кълнеш във вярност към Живков и да му поднасяш цветя и венци на паметниците му. Сега пък е лидер на партията наследник на БКП. Изводите ги оставяме на Вас.

 

Г. Георгиевpicasion.com

Коментари