Джошуа нокаутира Пулев в 9 рунд
  • 198
  • 107
  • 125
  • 30
  • 21
  • 15
  • 11
  • 22

Джошуа нокаутира Пулев в 9 рунд

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев за втори път в своята кариера  се опита да се  бие за титлите в професионалния бокс.

РУНД 9

Джошуа тръгна с два леви прави, но нашият контраатакува с ляв-десен и понарани Джошуа. Антъни посрещна в близост Кубрат с ляво кроше. Последваха четири ъпъркъта в главата на Кобрата, но той остана на краката си. Нов ъпъркът и Кобрата падна на ринга, като се изправи веднага, но дясно кроше и Кубрат легна вече на земята,след като носът му бе разбит.

РУНД 8

Рундът видя плътен десен прав в главата на Джошуа, който отвърна с две крошета, но те бяха поети от ръкавиците на българина. Кубрат изтегли при опит за атака на Джошуа, който пое инициативата и заби дясно кроше. Джошуа демонстрира сериозна вариативност в рунда.

РУНД 7

Джошуа възвърна темпото си в седмия рунд и работеше страхотно със своите крака. Англичанинът опита ъпъркъти, но българинът оцеля. Кобрата нанесе мощно дясно кроше в главата на Джошуа, който мигновено потърси клинча. За финал на рунда Джошуа опита ъпъркътв брадичката.

РУНД 6

Кубрат стартира надъхано и положи ляв прав в главата на Джошуа. Двамата влязоха в клинч. В него българинът нанесе добри удари. Пулев пое ляв прав, а британецът продължи в този рунд да търси клинча, след което да нанесе удар.

РУНД 5

Джошуа тръгна в атака с ъпъркът, като включи и другата ръка. Все пак Кубрат сякаш се окопити след ужасния трети рунд и заигра свободно. Джошуа пое ляв прав в тялото си, като двамата се надиграваха. Кобрата получи ъпъркът и тръгна да се навежда, но извади шанс в тази ситуация. Последва чудесна атака на нашия, гарниран с ляв прав.

РУНД 4

Кубрат все още не беше в добра кондиция след нокдауните, но направи остри удари с лявата и дясната ръка, което заблуди Джошуа за състоянието му. Кобрата тръгна напред и не даваше вече на AJ да води боя. На два пъти Кобрата опита солидна комбинация с лява и дясна ръка, ала Джошуа все избягваш ударите на Кубрат.

РУНД 3

Кубрат опита да натисне рано в третия рунд своя дуел, а Джошуа залитна край въжетата, ала не от поражение в българина. Джошуа намери брилянтно главата на Кобрата с десен прав, макар нашият да се изтегляше. Кобрата беше разклатен след серия от десни крошета, който отнесе двуцифрен брой удари в главата си. Джошуа нанесе и ъперкът в главата на Джошуа, а Кобрата беше безпомощен и падна в нокдаун. Последва ново падане от българина.

РУНД 2

Тактиката на Джошуа бе на високо ниво, като това продължи и в хода на втория рунд. Въпреки това, българският боксьор демонстрира сериозна защита и рядко AJ успяваше да накаже българина. Кубрат прати до въжетата британеца и намери с ляв прав в тялото. Първата сериозна атака бе за Джошуа, който направи тройна серия в главата на българина, а Кубрат отвърна с усмивка в този случай. Пулев опита си мощно ляво кроше, което не достигна до главата на Джошуа. Кубрат продължи малко по-агресивно и продължи с ляв прав. Джошуа започна да атакува корема на българина.

РУНД 1

Двамата боксьори стартираха с прави гардове, като първите секунди нямаше преки удари към един от двамата. Пръв Джошуа опита с ляв прав да намери главата на българина, но без успех. Кубрат придържаше дистанция и опита да атакува тялото на Джошуа. Англичанинът вкара първи удар, който обаче не се отрази на Кобрата. Последва ляв прав в главата в Кубрат. Българинът показа сериозна завидна бързина в хода на първия рунд. Пулев пробва ляво кроше в главата на Джошуа, който бе успешен.

Кобрата вече веднъж беше претендент на IBF, но заради контузия срещата бе отменена преди четири години и сега ще се бие с родения в Уотфорд великобританец.Коментари

Ани Райкова

13 Dec, 2020 10:06

Рунд 3 - Извадтка от написания текст. ,, Джошуа нанесе и ъперкът в главата на Джошуа , а кобрата .... " Оправете си текста.

Отговори

Йордан костадинов

13 Dec, 2020 9:53

Жив и здрав да е кобръта може данее спечелил но показа дух показа характер борбеност и желание за нещо повече всеки втрябва дасе надгражда тъкаче от такива мачове човек не губи нищо

Отговори