Джентълменски подход на Джошуа към цяла България /видео/
  • 217
  • 6
  • 1
  • 22
  • 29
  • 3
  • 2
  • 327

Джентълменски подход на Джошуа към цяла България /видео/

Антъни Джошуа излезе със специално послание към България, след като нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд на мача им за световните титли във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория на професиоалния бокс. Британецът обяви, че е играл по-умно и това е довело до победата му над Кобрата. Той направи това във видео, заснето в съблекалнята му в зала „Уембли Арена“ в Лондон. Както е известно срещата бе очаквана с голям интерес и не бе предавана от родна телевизия. Регистрацията и заплащането у нас през платформата която официално предаваше от Лондон, ставаха сравнително трудно. Имаше "пиратски" видеа , които бяха стопирвани непрестанно във виртуалното пространство. Та:

"Изминаха две години, откакто за последно се бих във Великобритания. Страхотно е да се завърна. Надявам се мачът да се е харесал на зрителите пред екрана, както и на тези в залата, които изгледаха цялото шоу. Поздравявам всички по света, които отделиха от времето си, за да гледат двубоя. Завърнах се по добър начин на ринга след година отсъствие. Направих го срещу добър опонент. Поздравявам цяла България! Кубрат Пулев е страхотен боксьор и човек в лицето, но това е бокс. Все пак аз не се конкурирам с никой друг, освен със самия мен. Оставам верен на себе си, уча се всекидневно и поумнявам с всяка изминала година. Играя умно и правя правилните ходове в в най-подходящите моменти. Приключих мача в деветия рунд с нокаут, така че е време за следващия. Вие казвате кой ще е той. Мир!", обяви Джошуа пред камерата на английски език.

 

 Коментари

Метко

13 Dec, 2020 13:29

В друго време манго щеше да е долу ама той са сега нещата

Отговори

Георги Димитров

13 Dec, 2020 11:28

Да,Джошуа постъпи джентълменски.По принцип той е по добрия боксьор.Това трябва да признаем.Още не ми е ядно защо след загубата на Пулев от Кличко той отказа да го поздрави?Мисля че това беше грешка.

Отговори