ВНИМАНИЕ!!! Провери оригинален ли е твоят телефон
  • 10
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

ВНИМАНИЕ!!! Провери оригинален ли е твоят телефон

SNDeepInfo - услуга за проверка на серийни номера на телефони, смартфони, камери, домакински уреди и телефони IMEI от всички марки

Какъв е серийният номер?

Производителят възлага на всяко устройство уникален сериен номер, в който е кодирана цялата информация за продукта: модел, страна на производство, дата на производство. Серийният номер е уникален за всяко устройство от един производител.

Какво представлява IMEI?

Мобилните телефони, освен серийния номер, също имат IMEI номер. ИМЕИ - Идентичност на международното мобилно оборудване. IMEI - общ стандарт за всички мобилни устройства, който се възлага на телефона по време на производството му в завода. Това е уникалният номер, който се излъчва от оператора за разрешаване на телефон в мрежата. Структурата на IMEI е еднаква за всички телефони, независимо от производителя. IMEI номерът се използва и за проследяване и блокиране на загубени или откраднати телефони от оператора, което допълнително предотвратява използването на такива устройства. Блокирането на IMEI в една носеща мрежа обаче няма ефект в други мрежи.

Как мога да намеря серийния номер?

По принцип серийният номер, отпечатан върху пакета и дублиран на устройството, в повечето случаи серийният номер е достъпен чрез софтуерната обвивка.

Как да намерите IMEI номер?

За да проверите IMEI номер на телефона, въведете * # 06 #, натиснете бутона за повикване и той ще се покаже на екрана. IMEI номерът изглежда като 15-цифрен цифров код. IMEI се дублира под батерията на телефона ви, на опаковката и разписките. Потребителите на Apple могат да намерят iPhone IMEI номер в Settings-> General-> About.

Какво е?

SNDeepInfo - е най-лесният начин да получите цялата информация за устройството, преди да го купите. Просто въведете серийния номер или телефон IMEI в основното поле и получете цялата информация за телефона. Устройствата на Apple имат по-подробна информация: физическите и технически характеристики (цветни устройства, памет, дата на производство, версия на фърмуера, дата на производство на устройството, инструменти за отваряне и отключване).

Защо е това?

SNDeepInfo ще ви защити от закупуването на фалшиви устройства. Ако като резултат от проверката имате грешка, бъдете внимателни, може да е фалшиво устройство.

SNDeepInfo ви предпазва от закупуване на откраднати устройства. Всеки потребител, който е жертва на кражба или изгубено устройство, може да го регистрира в базата данни за изгубени или откраднати устройства. Така SNDeepInfo - не е само услуга за проверка на IMEI и серийни номера, но и база данни за откраднати телефони и други устройства.

SNDeepInfo ви помага да намерите изгубени и откраднати. Добавете IMEI или серийния номер на изгубеното устройство към базата данни и увеличете шансовете за намиране. Ако по време на проверката серийният номер или IMEI показва, че устройството е означено като изгубено или откраднато, можете да го върнете на законния собственик и да получите награда, ако той е назначен.

SNDeepInfo - не е само база данни IMEI на откраднати телефони и серийни номера, това е контролът на качеството, системата за валидиране на продавачите и услугата за търсене на изгубени или откраднати телефони и други устройства.

В момента услугата поддържа проверка на IMEI кодовете на всички телефони, включително новия Apple iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и Samsung Galaxy S7 и Galaxy Note 7! Планираме да разширим услугата, за да проверим серийни номера на устройства от всяко електронно оборудване и устройства.

Коментари

Петя Бакалова

17 Jun, 2020 9:30

Не ми излиза в телефона номера на имей . Възможно ли е да е реплика ? Проверих номера на имей от друго устройство и там показа марката и модела на телефона .

Отговори

Monko

9 Sep, 2019 7:53

iskam da znam dali telefonat e orginalen

Отговори