Шокиращо Разкритие: 50 хил. Американски Агенти на Влияние в България!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Шокиращо Разкритие: 50 хил. Американски Агенти на Влияние в България!

В България работят над 50 хиляди чужди агенти, които получават солидни пари от САЩ и различни американски фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“.

Това заяви изненадващо проф. Стамен Стаменов в Бургас, където се проведе Национална конференция под наслов „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“.

Американските агенти не работят само у нас, а във всички източноевропейски и славянски държави. Целта е населението да се превърне в напълно консуматорско общество, да се зомбира, да спре да се бори за правата си, да стане послушно, за да се манипулира по- лесно. Роля за това имат и храните, с които ни тровят, пропагандата, която се излива от стотици купени от соросоидите сайтове, непрекъснатите манипулации и провокации спрямо българските национални традиции, патриотизъм, история и обичаи, промяната на ценностите, вкарването у нас на американския модел – агресия, наркотици, загубване на всякакви идеали, прекъсване на корените и връзката с историята и националната гордост.

Според проф. Нако Стефанов, който също бе гост на конференцията, само на Полша е отредена друга съдба. Тя ще претопи останалите славянски държави ще се превърне в суперсила с помощта на американците, ще претопи и погълне Централна Европа и границите й ще стигнат до Турция. Залага се на факта, че Поляците мразят Русия и ще са единствените, които ще поставят твърда граница между нея и Европа. Като по този начин изолират Русия напълно. Така ще спрат руското влияние върху останалите бивши славянски и соц. страни.

Полша ще бъде и добре въоръжена с натовско оръжие с цел Русияда бъде натикана в ъгъла.

Ние още не виждаме, още не разбираме, но България ще изчезне като държава до 2029 година и тук ще има не народ, а население. Хора, които не мислят за нищо друго, освен за оцеляването си – една биомаса, която само работи и консумира.

„Искат да ни превърнат в хора, които не помнят своята история, своя род и език, които нямат собствено мнение и лесно могат да бъдат превърнати едновременно в роби и роботи, подчерта проф. Стефанов и призова да се вдигне интелектуална революция, която да събуди българския дух и сили и той да въстане срещу влиянието на САЩ и опитите да бъдем претопени като нация.

Пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство, връщането ни към руските пазари. В Русия не се интересуват прави ли са или криви краставиците, а дали са вкусни. Харесват българските плодове и зеленчуци, мляко и месо, консервите… Това е един огромен пазар, който насила ни накараха да загърбим. А ние в момента изпълняваме европейските директиви – селското ни стопанство загина, енергетиката я дадохме на САЩ и други чужди фирми, дадохме си златните находища на концесия и се превърнахме в просяка на Европа, категоричен е професорът.Коментари