Паразитите причиняват големи вреди на здравето! Вижте природното лекарство
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Паразитите причиняват големи вреди на здравето! Вижте природното лекарство

Знаете ли, че най-дългата тения, намирана някога в червата на човек е с дължина 25 метра? За сравнение ще ви кажем, че 25 метра е дължината на стандартен басейн. Това наистина е шокиращо, нали? Ето защо трябва да бъдете много внимателни и да се грижите за здравето си. Грозната истина е, че наличието на паразити в тялото, като плоските червеи, е много по-често, отколкото сме склонни да вярваме. И да, те се срещат и при хората в развитите страни.

В тази статия ние ще ви дадем рецепта за едно уникално просто и много ефективно лекарство, което ще ви помогне да изчистите организма си от паразити. От специализирания сайт lekuva.net конкретизират за разликата между паразит и паразитна инфекция? Първо, трябва да знаете, че не всички паразити причиняват болести. Медицинските експерти предупреждават, че някои от тях могат да живеят относително незабелязани. Други растат, възпроизвеждат се и отделят токсини, които токсини често причиняват сериозни заболявания – това се нарича паразитна инфекция.

Ето един пример: маларията е паразитна инфекция, която е предизвикала 438 000 смъртни случая през 2015 година. Паразитните инфекции като малария са склонни да виреят в топли и влажни райони, близки до екватора. Смята се, че 3,2 милиарда души (почти половината от населението на света) са изложени на риск от малария. При това изобщо не е задължително дори да сте посещавали райони, в които маларията е разпространена.

Хората могат да се заразят с паразити от следните източници:

Яденето на неизмити плодове и зеленчуци

Пътуване в район, в който има паразити

Лоша хигиена или канализация

Замърсена вода

Близък контакт със заразени хора

Близък контакт с животни

Хранене с необработено месо

Трябва да знаете, че е изключително важно за вас да разпознавате симптомите на паразитната инфекция, особено ако сте пребивавали в чужда страна или сте яли месо от дивеч, заразена или развалена храна.

Трябва да бъдете много внимателни и да посетите клиника или болница, ако забележите някой от тези предупредителни знаци:

Болка в корема

Газ и подуване на корема

Гъбични инфекции

Обриви или сърбеж около ануса или гениталиите

Диария

Запек

Дизентерия (редки изпражнения, които съдържат кръв или слуз)

Постоянно се чувствате изморени

Рязко отслабване

Често боледуване

Афти и ранички в устната кухина

Могат паразитите да бъдат унищожени естествено? Ами да, природата има свои собствени природни оръжия срещу всички видове паразити.

Забележка: ако мислите, че може да имате паразити, непременно трябва да направите консултация със здравен специалист.

Ако пък имате съмнения, или просто искате да сте сигурни, започнете да използвате рецептата, която сега ще ви дадем:

Вие се нуждаете от следните съставки:

Резен джинджифил /парчето джинджифил трябва да е два пъти по-голямо от скилидката чесън/ 1 скилидка чесън ½ чаена лъжица канела (по желание)

Начин на употреба: В подходящ съд сложете пресования чесън и смления джинджифил. Изсипете чаена чаша вода и варете на тих огън 5 минути. Преди да изстине добавете канелата, а след това, когато вече е напълно изстинало, може да добавите и биологичен мед.

Прием: този чай трябва да се пие по два-три пъти на ден преди всяко хранене.

Колко време трябва да се пие? Не по-малко от два-три месеца, като през укиндите може да почивате и да не приемате напитката. Възможно е да нямате паразити. Напълно е възможно да не сте яли заразена храна или да не сте общували със заразен човек или животно. Но дори и като превенция, тази напитка ще ви осигури невероятни ползи за здравето.

Опитайте и ще се убедите!

 

Г. ГеоргиевКоментари