Само 12 лв. за комплексно почистване в автомивката на "Чистота" ЕООД
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Само 12 лв. за комплексно почистване в автомивката на "Чистота" ЕООД

Супер оферта за цялостно почистване на лека кола в автомивката на Чистота ЕООД в Бургас. Тя важи за целия февруари и смело можете да се доверите на можещите в занаята. Външното и вътрешно почистване излиза само 12 лева.

Адресът е широко познатият в кв. Победа, ул. Чаталджа 34 /100 метра направо- след отбивката/. Телефон за предварителна уговорка:

0888/46 36 64. Иначе при посещение на място, работното време е:

петък 8:30ч.–18:00ч.
събота 8:30ч.–18:00ч.
неделя 8:30ч.–18:00ч.
понеделник 8:30ч.–18:00ч.
вторник 8:30ч.–18:00ч.
сряда 8:30ч.–18:00ч.
четвъртък 8:30ч.–18:00ч.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА:

Външното почистване

Извършва се с авто шампоан спомагащ за бързото отстраняване на мръсотията от автомобила, който гарантира безупречно отстранване на полепи по фаровете, джанти и кал по подкалниците. В зависимост от метереологичните условия при температура на въздуха под 0’C с подгрята вода над 35‘C. След отстраняването на мръсотията от автомобила следва подсушаване. Обръща се сериозно внимание на праговете на купето и багажника. Външното почистване приключва с гланц на гумите. Времетраенето е от около 7 мин.

Вътрешното почистване

Включва премахване на пепел и прахови образования навсякъде по пластмасовите повърхности от интериора на арматурното табло всичко това се почиства с помощта на специален за това уред, който достига в дълбочина всякакви канали. След това автомобила се почиства с прахосмукачка както следва по седалките, пода, страничните кори и багажника. Много голямо внимание се обръща на стъклата на купето, които се почистват прецизно с висококачествени кърпи. Операцията по вътрешното почистване приключва с изпиране и консервиране на стелки. Времетраенето е от около 20 мин.

Разбира се помислено е за всички онези, които държат да се самообслужат. Един лев за 4 минути струва всяка една операция. Левчето се пуска директно в машината, монтирана на една от клетките в комплекса на автомивката. Ресурс има и за пране на подови настилки от дома или офиса.

 

Юниконбг

 

 

Срещнахме се с много собственици на автомивки в цяла Европа, за да се запознаем с най-новите тенденции в областта на екологичното миене и почистване на автомобилите.  Тествахме десетки машини, за да  се запознаем с техните качества и да подберем най-добрите и модерни от тях. Отидохме на обучение в Италия. Коментари

Бея

8 фев, 2021 13:30

автомивката която е асал в началото не е към тях и там са фасоните им само големи

Отговори