В географския център на татковината има местенце, където отмората е ненадмината /снимки/
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

В географския център на татковината има местенце, където отмората е ненадмината /снимки/

Насред географският център на страната- в местността Узана е хотел “Балканци”. Или още Вашето местенце, в което зимната магия на домашния уют и усещането за спокойствие и красота завладяват сетивата. Без значение дали бягате от темпото на работния делник или желанието Ви е да си подарите коктейл от пълен релакс, уникална гледка, домашни вкусотии и живописни планински маршрути.

Кацнал на върха на скала, хотел “Балканци” показва като на длан неповторимата панорама от центъра на България, изпъстрена от безкрайни букови гори, скалисти хълмове и окъпани в слънцето ливади.

Със своите модерни и уютни стаи, студия и апартаменти, хотел “Балканци” е открояващо се място за глътка въздух със семейството, любимите хора, приятели или колеги, далеч от градския шум и суета.

За по- големите компании, устремени към планинския уют, на разположение са туристически спални.

Ресторант “Балканци” изненадва с домашни вкусотии от традиционната българска и европейска кухня, поднесени в уютната и стилна обстановка.

Хотел “Балканци” изкушава и с уютен СПА център, вписал в себе си скалите в местността и осигуряващ директен достъп до природата отвън. Центърът разполага с инфрачервена сауна, финландска сауна и джакузи.

Децата в “Балканци” имат своя територия- Зала за гледане на филми, с въздушен хокей и джага.

За онези, които не могат да пропуснат комбинацията между чист планински въздух и похапване с наслада, хотелът предлага панорамна площадка за барбекю- с въглища, дърва и одеяло срещу студа.

За любителите на пикника, хотел “Балканци” предлага подготовка на храната за хапване сред природата, а за гостът остава само задачата да избере най- красивата поляна в околността и да се наслаждава. В близост има ски писта.

Уникалното местоположение на хотел “Балканци” дава възможност за много и разнообразни развлечения и походи в близост.

Ако искате да включите в уютната почивка приключения, можете да избирате между турове по живописните екопътеки в района, да се насладите на пикник, да си подарите доза адреналин с Off road или да се насладите на природните паркове в околността.

Каквито и да са изискванията Ви към планинската почивка, хотел „Балканци” е Вашето място.

Искаш да си там!

 

 

 Коментари