Лечителят Саркис Инджиян разкри уникална рецепта срещу най- тежките болести!
  • 71
  • 4
  • 3
  • 2
  • 11
  • 2
  • 4
  • 2

Лечителят Саркис Инджиян разкри уникална рецепта срещу най- тежките болести!

Тази събота в "Ничия земя" по Нова ТВ бе представена една необикновена среща с невидимото и неосъзнато около нас, за което се твърди, че може да ни контролира. Това е среща на енергийно ниво. На тези, които не познават Саркис Инджиян, първоначално ще им се стори странно абсолютно всичко – движенията, разсъжденията, твърденията, диагнозите и леченията, които прилага. Той е помогнал на стотици болни срещу различни заболявания!
Известният лечител е успял да върне здравето на десетки и дори стотици българи. Силата му да диагностицира състоянието и проблемите на човека срещу него, както и уникалните му методи за лечение, са признати отдавна.

sarkis

Рецептите и начинът, по който лекува, са строго индивидуални. В зависимост от конкретния случай и оплакванията на всеки пациент. Той обаче е убеден в едно. Далеч по-лесно е да правим превенция и да пазим здравето си, преди да го изгубим.

Точно за това е тази уникална смес, комбинацията от чиито съставки пази от най-лошите болести. Тя успешно умее да лекува тежки заболявания и това неведнъж е потвърдено от болните. Но лечителят препоръчва да я използваме, дори и да не сме почувствали конкретни проблеми.

“С нея няма дори да чуете за лоша болест, силата й е огромна. По възможностите е на всеки, затова ви съветвам като приятел – не отлагайте грижите за най-ценното си”, апелира Саркис Инджиян.
Лековитата смес се прави по специален начин, който е добре описан от него. Трябва да се снабдим с 12 глави чесън, един килограм мед, 15 лимона, 400 грама орехи и 400 грама пшеница.

Най-напред слагаме пшеницата в стъклен буркан и я поливаме с вода. Оставяме я да престои в нея за 10 или 12 часа, а после я прецеждаме през една кърпа или тензух. Зърната ги измиваме добре, а след 24 часа те трябва да са вече с дължина от около един-два милиметра.

Смиламе ги в обикновена машинка за кафе, като можем да ги смелим заедно с чесъна и орехите. След това си смиламе лимоните, но заедно с кората им, затова първо ги измиваме хубаво.

Image_6160455_128_0

Двете смеси се събират заедно в един съд от емайл и се започва постепенното добавяне на пчелния мед. Сипва се бавно и непрекъснато се разбърква, за да се получи единна маса.

После тази смес се изсипва отново в стъклен буркан и се съхранява в хладилника. Лекарството обаче не се използва веднага, а трябва да престои в хладилника три дни.

Употребата й е в два варианта. При профилактика и при здрави хора от него се взима по една лъжица три-четири пъти на ден преди хранене. А ако се приема от болен човек, тогава консумацията й е по лъжица на всеки два часа до подобряване на състоянието.

Саркис Инджиян обяснява срещу какви болести е предназначена уникалната смес. Това са слаба имунна система, болести на сърцето, болести на кръвоносните съдове, проблеми с черния дроб, проблеми с бъбреците, против инсулт, против инфаркт, лечение на тумори и други.

Коментари

Ема

20 Mar, 2022 10:36

Заведох моя приятелка ,комшийка,която от време на време носеше "канадка".След посещението и при Саркис ,след няколко тангентора,тя вече ходи нормално.Още не можем да повярваме.Затова го препоръчваме и благодарим!

Отговори

Ерс

12 Mar, 2022 16:32

Г-н Саркис Инджиян ми го препоръча моята приятелка,на която й е помогнал преди да се срещнем.Много е доволна от него и му е благодарна за цял живот.Имам и пълно доверие,за това реших и аз да го посетя. ИЗУМЕН съм от Саркис Инджиян,изключителен лечител.В момента прилагам всичките му препоръки и се чувствам изключително добре.БЛАГОДАРЯ Ви от все сърце!

Отговори

Ивелин

6 Mar, 2022 13:38

Бяхме с майка ми при г-н Инджиян и съм безкрайно благодарен за помоща му.Майка ми е в прекрасно здраве в момента.Препоръчвам го горещо!Благодаря Ви,Саркис Инджиян!

Отговори

Емил Бакалов

6 Mar, 2022 13:14

Бих искал да споделя моите добри чувства към г-н Инджиян.Преди година не помогна нищо от лекарствата изписвани от докторите,но г-н Инджиян само с хомеопатия ме излекува в рамките на месец.Благодаря му от сърце.

Отговори

Димитър

28 Feb, 2022 9:54

Хора, не виждате ли, че има нещо нередно тук. Всеки пита за телефони, никой не дава такъв?

Отговори

BLAGOVEST IVANOV VINAROV. OT G

28 Feb, 2022 2:11

Отговори

BLAGOVEST IVANOV VINAROV. OT G

28 Feb, 2022 2:11

Отговори

Dani

26 Nov, 2021 0:19

Саркиз помага хора от 20 години насам. Не съм чувал да е върнал някого, колкото и да му е тежък случая. Не забравяйте, че при него предимно ходят хора, на които всички лекари са им казали, че не могат да им помогнат и случаят им е безнадежден. Аз бях при него отдавна, още докато беше в Слатина. Нямам думи да благодаря за това, което направи за мен. Той се справи там, където другите се провалиха

Отговори

3 Mar, 2022 15:56

Дайте адрес и телефон ако обичате. Благодаря!

Ivan

23 Nov, 2021 17:34

Много хубаво и професионално заснето предаване на Нова телевизия. Който го е гледал внимателно предаването знае че то отговаря на всички въпроси. На мен ми хареса много!

Отговори

Виржиния Гоцева

25 Oct, 2021 0:05

Имам нутжда от среща с Вас. Благодаря. Телефонът ми е:0887 251095

Отговори

Гогов

22 Oct, 2021 13:45

Аз едно не мога да разбера. Не тренирате! Не пиете достатъчно вода. Ядете вякакъв боклук който ви попадне от магазина стига да е от левче. Не четете етикетите за да видите какви гадости си слагате в телата. Пиете вяка вечер „домашна" ракия правена незнайно в кое мазе. Цял живот водите нездравословен начин на живот и после като се разболеете искате някой да ви „оправи" за една седмица и ако може за без пари, защото ви било скъпо. А не сте ли малко нахални се питам?

Отговори

28 Oct, 2021 2:44

Напълно си прав за това!

Иван Драгнев

7 Oct, 2021 18:09

Как не ви е срам да пишете такива глупости! Саркис е помогнал и е спасил живота на безброй много хора за които стандартната медицина е била абсолютно безсилна! Аз лично преди 3 години видях смъртта в очите. Бях обиколил над 20 "известни" доктори, единият от които в момента дори го дават по телевизията непрекъснато. Получих 19 различни диагнози и шепи хапчета от които ставах все по-зле и не виждах изход за живота си. Озравяването ми е чудо, което не вярвах че е възможно. Жив съм благодарение на Саркис и това което той направи! Бог да го закриля!

Отговори

15 Jan, 2022 14:32

Аз също бих помолила, ако някой има координати на лечителя да ги предостави- ще му бъдем задължени...

15 Jan, 2022 14:29

Браво...Слава на бога, че го има...

15 Oct, 2021 20:42

Аз Ви вярвам и ще отида при него

15 Oct, 2021 17:21

Как можем да го намеря Дай адреса му Имам проблеми с дебелото черво и с дясното око н пълно ослепяване

14 Oct, 2021 12:05

Как да се свържа със Саркис Инджиян?

13 Oct, 2021 17:27

Здравейте! Как можем да се свържем с Вас за повече информация?

Веси

30 Aug, 2021 18:16

Аз лично, само мога да кажа едно голямо благодаря на г-н Инджиян и поклон пред него. Той ме спаси от операция преди време, а малко по натам във времето ми помогна отново, когато имах бъбречна криза. Много професионално отношение. Препоръчвам го на всеки при нужда! Благодаря!

Отговори

Ели Тодорова

20 Aug, 2021 12:08

Мошеник, измамник търговец на болките на наивните хора

Отговори

Радослав

18 Aug, 2021 9:50

Шиини/прешляни

Отговори

23 Aug, 2021 14:47

Хм

Лидия Петрова

3 Aug, 2021 7:23

Имам рак на матката след операция съм. Може ли адрес или телефон за връзка. Може ли да ме запишете за лечение

Отговори

3 Oct, 2021 16:12

Очарована съм от това, което видях и чух. Моля за адрес и връзка, защото имам нужда от спешна помощ слад консултации при лекари.

Rosi_86

23 Jun, 2021 14:23

Здравейте, пиша този пост за да изразя възмущението си от т.нар. ултрасензорен медиатор Саркис Инджиян. Страдам от хормонален дисбаланс и хиперфункция на щитовидната жлеза. Както може би се досещате конвенционалното лечение с хормони не само, че не помага а и влошава нещата. Търсейки алтернативен подход , чух от приятелка на майка ми за въпросният лечител, който имал способности да лекува много болести в това число различни видове рак. Оказа се доста трудно да се вреди човек, тъй-като има много желаещи, но с помощта на приятелката на майка ми успях да се вредя към нейният час. Посетих го за първи път преди около месец за преглед и евентуално лечение. По време на прегледа стоях права и най-вероятно под въздействие на неговите магически сили , трудно успявах да пазя равновесие(сякаш ме дърпат на едната и на другата страна). Беше ми предложена по-скъпа и по-евтина терапия. „Лечителят „ каза, че знае много техники и може да ми помогне да вкарам хормоните в норма , ако спазвам терапията в рамките ма месец. Изхождайки от факта, че по-скъпото може би е по-добро реших да се възползвам от нея. Поискаха ми 60,00 лева за прегледа и 340,00 лева за една десет литрова туба с билки , която стига за 25 дни прием J. Когато попитах какво има вътре, единственото което получих като отговор беше "злато и сребро"…Излишно е може би да споменавам , че онемях. В търсенето на подобрение бях готова и на това. Трябваше да го посещавам за процедури в рамките на месец , след което, да направя отново изследвания и да се види резултата. През този период срещнах страшно много хора при него, някой от които плащаха по 3000,00 – 4000,00 лева за лечение. Тъй-като, част от процедурите се състояха в това да описва движения около мен, ми беше казано да не се притеснявам ако случайно телата ни се докоснат, защото по време на сеанс, в него нямало нищо мъжко… С течение на времето въпросният господин започна да ми подмята закачки на сексуална тематика, но аз бидейки широко скроен човек не им обръщах внимание. И така ходейки на сеанси всяка седмица (всеки един по 60,00 лв. и допълнително изкупуване на различни помади) за целият период. Сеансите всеки път бяха различни, детокс през краката, влизане във вана със сребърна вода, и пускане на вода с голямо налягане върху тялото, редене на камъни( отново златни и сребърни ) по тялото, нагряване с лампи и куп глупости. В предаването си тои казваше, че да пипаш тялото на болен човек е безумие, нямало как да си го позволи, защото било много опасно…. Познайте дали прегледа не се състоеше изцяло от опипване на конкретни части от тялото!! През цялото време ми говореше че имам възпалена жлеза на гърдата, и естествено я масажираше, за да се оправи…., но аз пак не обръщах внимание, защото за мен това не беше толкова важно, както основният ми проблем с жлезата!С нетърпение очаквах резултатите от лабораторните ми изследвания. Познайте какво, нямаше някакъв резултат. L Отидох при него с резултата, и следва най-интересната част: Техниките, който СА ми били приложени не са дали резултат и следващото е да постави неговата първа чакра под моята пета(Т.Е ДА СИ СЛОЖИ П****А В УСТАТА МИ). И ДОРИ МИ ПОКАЗА КАК ТРЯБВА ДА ДВИЖА ЕЗИКА СИ В ТОВА ВЪРХОВНО ЛЕЧЕНИЕ!!! ЕТО ТОВА Е ОФЕРТА , КОЯТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СРЕЩНЕ ВСЕКИ ДЕН И ДА ОТКАЖЕ. ГЛЕДАЙКИ НЕВЯРВАЩО КАКВО МИ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ МОЖЕ БИ СЕДЕМДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАРЕЦ НАПРАВО НЕ ЗНАЕХ КАК ДА РЕАГИРАМ. СИГУРНО СЪМ ИМАЛА СТРАШНА ФИЗИОНОМИЯ, ТЪЙ-КАТО ЗАБРАВИХА ДА МИ ПОИСКАТ ПАРИ НА ИЗЛИЗАНЕ. МЕКО КАЗАНО СЪМ ПОТРЕСЕНА. СИГУРНО ТОЗИ ЛЕЧИТЕЛ ИМА НЯКАКВИ СПОСОБНОСТИ НО ГИ ИЗПОЛЗВА УЖАСНО КОМЕРСИАЛНО, ДАВАЙКИ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ, САМО ДА ИМ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ. ЦЯЛОТО МУ „ЛЕЧЕНИЕ" МИ ИЗЛЕЗЕ НАД 800,00-900,00 ЛВ. , ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА. НЕКА ВСЕКИ , КОЙТО ИСКА ДА ГО ПОСЕТИ ДА СИ ИМА ЕДНО НАУМ.

Отговори

28 Feb, 2022 11:56

KADE MOGA DA NAMERIA LECHITELIA OT KOI GRAD E . TEL. ZA VRAZKA SAS NEGO.

18 Aug, 2021 1:51

Аз питам ? Може ли нова ТВ да поеме някаква отговорност за достоверност за това което показва ? И да интервюира хора на живо който не са излекувани ,да разкажат какво се е случило! И какви сТези високи цени по 3,000- 4,000 хиляди лева, това са много пари, и връщали тези огромни суми ако не успее да излекува болният???

18 Aug, 2021 1:45

Как тогава е вписан в книгата за най добрите лечители?

5 Aug, 2021 19:57

????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️

Марушка Делиева

22 Jun, 2021 17:50

Баща ми има рак на простатата,обърна се в рак на костите ,въпросът ми е освен лечението от докторите може ли да му помогнете и с алтернативно лечение.

Отговори

Виолета

10 May, 2021 20:54

Саркис инджиян. Телефон за връзка-0897770203

Отговори

Ивелина маринова

3 May, 2021 0:16

Моля дайте ни номер за връзка моя мъж е много болен

Отговори

14 Jun, 2021 21:52

Онко болна съм и искам да ви псета. Напишете ми телефон за връзка .

Милетия Велева НиколоваМ

27 Apr, 2021 13:40

Моля за телефон !

Отговори

29 Jun, 2021 8:20

Телефон за връзка 0888047981

27 Apr, 2021 17:06

0897770203

Катя Кондова

26 Apr, 2021 16:20

Може ли телефон за връзка

Отговори

Кирил

26 Apr, 2021 16:05

Телефон за връзка може ли

Отговори

Кирил

26 Apr, 2021 16:04

Телефон за връзка може ли

Отговори

Marinova Miroslava

26 Apr, 2021 10:41

Може ли телефон за връзка

Отговори

26 Apr, 2021 15:17

Може ли някакви координати на г - н Саркис

Ангел Тилов

25 Apr, 2021 23:44

Може ли телефон за връзка

Отговори

26 Apr, 2021 13:42

Някой може ли да ми даде адрес къде приема или телефон за връзка?

26 Apr, 2021 13:41

Здравейте господин Инджиян искам да се свържа със вас трябва ми телефон за връзка Благодаря предварително!

Калоян Димитров

25 Apr, 2021 20:16

Може ли някой да ми даде Адрес или тел. за врьзка сьс този човек ?

Отговори

Йорданка данаилова

25 Apr, 2021 13:59

Имам сериозни проблеми от кръста към краиниците исръпване болки и скованост Денем и нощем Казват периферна нервна система изкривяване прешлени на таза и и много други лекарски термини но резултатите няма Моля ще може ли да ме запишете за лечение при г. Саркис

Отговори

Захаринка Атанасова

25 Apr, 2021 11:01

Дайте информация къде живее, къде приема, телефони за връзка с него

Отговори

8 May, 2021 20:44

Имам ревматоиден артрит може ли адрес или телефон за връзка.Може ли да ме запишете за лечение

29 Apr, 2021 16:25

Информация къде живее и телефон за връзка