Първата суперлуна за годината ще се отрази на 4 зодии
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Първата суперлуна за годината ще се отрази на 4 зодии

Пълнолунието в знака Скорпион е един от най- важните моменти в астрологията през април. Тази вечер е прелюдията към първата суперлуна за 2021 г. Същинската е утре вечер. Ще наблюдаваме така нареченото явление розова луна. С приближаването ѝ до Земята, тя ще увеличи своята яркост, заради което получава и популярното название.

Със старта на сезона на Телците и въпросното пълнолуние, много хора ще открият доста истини, свързани с техните емоции, дълго пазени тайни и най-съкровени желания. При мнозина се очаква висок интензитет в отношенията, най-вече при фиксираните знаци от зодиака. Ето защо хората, които ги притежават, ще усетят най-силно влиянието на Луната, обяснява пред Bustle астрологът Нина Кан.

Телецът ще ни насочи към уреждането на материални въпроси, докато енергията на Скорпиона ще ни направи по-уязвими – преди и малко след суперлуната. Тя се намира на една права с Уран, което ще благоприятства за някои драми.

Кои 4 зодии ще засегне най-много суперлуната в Скорпион?

планети, Вселена,

1. Телец (20 април – 20 май)

Тъй като в момента Телците са в стихията си, няма как пълнолунието да не повлияе на техните планове. Но според астролога, то ще се концентрира най-вече върху техните взаимоотношения. Те ще разкрият някои тайни и ще покажат дълбоко вкорененото си недоволство по дадени въпроси. По този начин ще изхвърлят грешните хора от живота си и ще станат по-близки с партньора.

Ако пък един Телец е сам, суперлуната ще предизвика кулминация на неговата емоционалност и той ще открие сърцето си на човека, когото харесва. Неговата откровеност ще печели симпатиите на другите.

2. Лъв (23 юли – 22 август)

Обикновено пълнолунието кара хората да размишляват, но това ще бъде доста емоционално за Лъвовете, които понякога са много сантиментални. То ще ги накара да преосмислят връзките – с любимия човек, близките и дома. Независимо дали става дума за криза с гаджето, проблеми в семейството или липса на комуникация, отделете време, за да осмислите емоциите, които бушуват във вас, казва Нина Кан.

Лъвът е доста самонадеян и има самочувствие, но в дните около 26 април трябва да спре да се самоизтъква и да остави плановете за кариера настрана. Причината е, че първо трябва да оправи личните въпроси, за да върви напред в работата.

3. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Сезонът на Телеца кара Скорпионите да се съсредоточат в партньорствата и да се справят с някои неочаквани промени в любовния си живот. А пълнолунието ще постави фокуса не върху двамата като едно цяло, а по-скоро върху самите тях. Те трябва да си отговорят на това чувстват ли се щастливи или се оставят да ги ръководят, или се раздират от ревност.

Време е Скорпионите да си изяснят какво искат от живота и да пренаредят своите приоритети, за да може да създадат здрава връзка, в която да бъдат по-пълноценни.

4. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Както и другите, Водолеите ще се съсредоточат върху някои проблеми в личния живот. Това идва от влиянието на Телците, които властват през април и май. Що се отнася до пълнолунието, то се опитва да ги направи по-сдържани в настроенията и да им помогне в кариерното развитие.

В момента Водолеите са под прицела на правилните хора и трябва да дадат всичко от себе си, за да се покажат в добра светлина. Сега е идеалното време за завършване на проекти и започване на нови. Суперлуната ще им помогне да бъдат по-целеустремени, с което да спрат да действат емоционално и да доведат нещата докрай.

 Коментари