Турбо простотия в жк "Славейков"...
  • 3
  • 14
  • 4
  • 8
  • 7
  • 5
  • 1
  • 4

Турбо простотия в жк "Славейков"...

Заради ей такива случаи на "байганьовщина" е наложително да се изготви технически паспорт на даден жилищен вход и блок, посочват възмутени читатели. Надделява мнението, че иде реч за селяндурски такикатлък в най- стария блок на жк "Славейков"- №12. Семейство на първия етаж, един път е зазидало балконите и навярно е вкарало стаите си в него, а сега действията им стигат дотам, че да бъде монтирана входна врата в итонга. А паралелно се изгражда насред зелената площ стълбище от външната страна. Ха познайте дали за всичко изброено, са налице разрешителни. Вероятно става въпрос за хора, които бойкотират по свой си начин съседите си и отказват да плащат месечни такси на домоуправителя. Другият вариант е да се правят на оригинални?! Но актуалният въпрос е, защо не се върнат към корените си и да идат да живеят там откъдето са дошли в големия град. Ако пък има трудноподвижен човек в дадено семейство, има регламент как може да се постави подемно устройство във входа. В последните дни не се забелязва активност на място. Вероятно се чакат почивните дни, когато контролните органи почиват.

 

Снимка: Виктория Драгатева- Узунова

ЮниконбгКоментари

Кики

29 апр, 2021 16:26

Дано не се наложи да сте в тази ситуация в която е семейство,????вместо да дрънкате глупости и да си чешите езиците, може да отидите и да помогнете, защото найстина имат нужда от помощ каквато и да било и тя. А за разрешително си имат не се претеснявайте, но нямат най важното за детето и то е здраве! Просто ви е бедна фантазията през какво са минали за тези 7=8г тези хора,. Срамота е г=жо Виктория Драгатева =Узунова, че го коментирате и го пускате като сигнал, сигурно имате деца помислете никога не е късно и невъзможно да ви се случи и на вас????????????????

Отговори

Шматки

28 апр, 2021 17:50

Имат дете инвалид бе тъпациии

Отговори

Един селянин

28 апр, 2021 16:46

Да ви такоам големия миризлив град .... всички сте един дол дренки... само самочувствието ви е на граждани а сте по-големи селтаци от хората на село и предлагам всички които упреквате селяните да се върнете не на село а там отде сте излезли ????

Отговори

28 апр, 2021 21:38

Авей селянин данее ебал майкати на нивата чесе възмощаваш

Tony

28 апр, 2021 16:44

pri nas vsiakakva bashtinia e vazmojna

Отговори

Не всичко е такова каквото изг

28 апр, 2021 14:33

Информацията е че е за дете инвалид.Имат си разрешителни хората.

Отговори

Мишо

28 апр, 2021 13:32

може дане могат да поделят жилището ако ши се разделят

Отговори

Trtrtr

28 апр, 2021 13:31

Ееее нали сме българчета Най-прекрасната нация в света Те циганите са по готини

Отговори

da

28 апр, 2021 13:06

tochno-kym korenite im

Отговори

паднах

28 апр, 2021 13:06

аааа не мога :-)))

Отговори