"Бургас прайд" търпи чутовен провал  /ВИДЕО, СНИМКИ/
  • 271
  • 5
  • 3
  • 8
  • 17
  • 0
  • 1
  • 12

"Бургас прайд" търпи чутовен провал /ВИДЕО, СНИМКИ/

Контра- прайдът разгроми здравата официалният Прайд на различните. Мини море от хетеросексуални е заляло площад Тройката и е заобиколило "различните", които от своя страна не могат да тръгнат на шествие. Посланията са, че демонстративни мероприятия от такъв род, нямат място на пъпа на Бургас. "Толерастията е недопустима", "НЕ на разгула, позор", "Довиждане" и прочие са част от скандиранията. Във видео долу, можете да чуете нецензурни фрази и подмятания, за което се извиняваме в аванс. Както и за подхвърляне например на димки и различни зеленчуци, както и на яйца. Държеше се от униформените да проверят личните карти на участниците в "Бургас прайд", които са далеч по- малочислени- на място от тези които са обявяват с лицата си против тяхната демонстрация. За тези действия изрично настояваше неколкократно Мартин Пенчев. Видимо имаше непълнолетни с "розови" шалчета по врата. Сред бунтарите имаше популярни лица и независимо, че имаше уговорка да няма политическа демонстрация, нотки на такава има. От някои представители, от челните редици. По- важното е друго! Бургас се вдигна и показа, че следващият път Прайда трябва да е някъде по покрайнините и, че бургазлии не са длъжни на никой! И по възможност да не бъде пак на Международния ден на традиционното семейство. Полицията е на бойна нога и недопуска омесване на едните с другите.

 

ЮниконбгКоментари

Гергана Манева

17 May, 2021 7:31

Dimitar Angelov 15 май в 21:08 ч. · Първи "Прайд парад" днес в Бургас: млади, образовани, будни хора с искрено добри помисли, които нямат никаква представа, че: 1. "Бащата на ЛГБТ идеологията" (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията. 2. "Майката на ЛГБТ движението" Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца. 3. Основополагащият документ на ЛГБТ движението е есето от 1984-та година "Thinking Sex" на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е "не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят", и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по "Queer Studies". 4. Основоположникът на Транс движението - Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на...познахте и може би вече става скучно - нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ теория и цитира като евангелие сред транс движението. Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТ движение. Те сами ги наричат свои "бащи" и основатели. Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното ЛГБТ движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко неино еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то. Започва с П. За съжаление хората, които масово ходят на "свежия и весел парад на дъгата" си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо. Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с "Queer Theory" и цялата история на ЛГБТ движението. Кристиян Шкварек

Отговори

3 Jun, 2021 2:07

На хомофобите все педофили са им в устата. Когато една тема се преекспонира, това е винаги с една цел а именно опит за създаване на алиби, нещо от рода на: крадеца вика дръжте крадеца (педофила вика дръжте педофила). Тази нелепа статийка е изфабрикувана вероятно от някой лъжлив набожник с цел да злепоставя ЛГБТ. Хомосексуалните хора се противопоставят открито на лъжливите църковни догми, затова злобната църква си отмъщава като съчинява нелепи клевети срещу ЛГБТ. Християнските Езуити имат богат опит в лъжите, клеветите, интригите. Подлеците в расо действат на принципа: нека кажа че сестра ти е кур.а, а пък ти разправяй че нямаш сестра. Църковни педофили с един куршум два заека се опитват да убият: хем да отклонят вниманието на обществеността от педофилските скандали в църквите, хем да си отмъстят на непокорните отричащи църковните догми хомосексуалисти. Статията не се основава на доказани факти. Авторът не може да докаже твърденията си, пръска само клевети. Къде са доказателствата? Само празни приказки. Клеветническата кампания на църковните Езуити има за цел първо да накаже непокорните хомосексуалисти, които не искат да преклонят глава пред мъртвия бог, и второ искат да замажат педофилските скандали в църквата. Защо автора на клеветническата статия премълчава за педофилията в църквите? Библията толерира педофилията. Никъде в нея не пише че педофилията е грях. В библията няма и наказание предвидено за педофили. Където има писании закони важи принципа, че нещо което не е забранено писмено черно на бяло, значи е разрешено. Такава е логиката на библията: щом педофилията не е забранена значи е разрешена.

Светозар Христов-Зарко

17 May, 2021 3:20

Журналистите са големи малоумни питекантропи и авторът на статията също.Малко по-изявени питекантропи и неандерталци са липсващото звено от анти-протеста.Такава селяния,такава върла войнстваща простотия няма никъде дори сигурно в Албания и Сърбия.Задръстили неандерталците гейовете!Ама браво!Ама това е достойно за почит... Дигаме тока с левче...няма проблем,дигаме бензина с лев-няма проблем,водата-ооо,ама къ?Данъци,винетки...-прекрасно,супер! Излизат гейове-Сакън!Аллах да ги убие!С камъни да ги утрепе!Същества,боклуци,изроди...Няма такова падение и възцаряване на шеметната простотия,които представители са се събрали на площада...За радост-вече имам билет-и тази смешна изостанала неандерталска държава и омразен изтрещял и плиткоумен народ,вече не са моите.Чакаме падането на карантините,което вече се случва.А вие-останете в зоопарка.

Отговори

18 May, 2021 15:03

Гейове ли? И къде бяха те на жалкото прайдче? Видях LGBT активисти. Гейове не. Те не ходят на вашите изтрещели прайдове, защото вие не ги защитавате, а налагате вашите джендърски фашизми. Гейовете нямат проблем с пола си, те са с обратна ориентация. LGBT отричате, че половете са два. Символите ви, теориите ви, всичко ви е вносно и платено. Без пари няма да съберете и 5 човека, не че така събрахте повече.

Пипи

16 May, 2021 14:38

Прайд ли ? Прайд казват на стадо хищни животни, а не на човеци !!! Докога ще се ПАРАДира ??? Сами не разбират, ЗАЩО кукловодите са им спретнали това именце: Прайд ! Как им се иска човекът да стане животно колкото се може по- бързичко, ако може ис в@кsiни !...????

Отговори

17 May, 2021 8:17

Ами да живеят, кой ги спира! Не съм отишла да си навирам някой работи в лицето им, нали? Не искам и те да си навират гнусотиити и грехопадението в лицето на децата ми, че чак в училище да учат за извращинята им, достатъчни са банго васил, хелоуин и куп други, които нямат общо с нашия бит, култура и история. А най-вече ми писна бездетни да ми дават акъл как да си гледам децата. Или се напънете та родете или хващайте прехвалената чужбина и си слагайте каквого искате където искате далеч от очите и душите на НАШИТЕ деца!!!

16 May, 2021 23:12

Прайд е чуждица и означава гордост. Тези прайдове се правят с цел коне с капаци като вас да разберат че и хората с различна сексуална ориентация, заслужават да живеят като нормални граждани. Спрете да мразите! Затова децата ви бягат в чужбина и ги е страх да живеят в България!

Master

16 May, 2021 13:33

Така нареченият прайд е част от LGBT движението. То си е чисто политическо и просто ползват обратните като параван, за постигане на целите си. Спрете им финансите и никой от нашите обратни няма да се сети да ходи на прайд. Те и сега не ходят. Ходят платени активисти. И те умишлено търсят провокации, за да тръбят колко сме нетолерантни и да получат повечко грантове за усвояване. Поредната мръсна схема за пари, експлоатираща някакво малцинство и проблемите му. Транс хора няма. Има мъже и жени. И около 1% се раждат хермафродити. Останалите "полове" са по-скоро психиатрични диагнози. А на хора с отклонения не е редно да им се поверява да отглеждат деца.

Отговори

Иво

16 May, 2021 11:45

Нека се обичат, щом така се чустват щастливи. Никой не им пречи, никой не ги малтретира, никой не ги иронизира. Има толкова свестни и кадърни гейове. Но защо пък трябва да парадират с различната си любов? По тази логика трябва да има и парад на феновете на любовта с животни.

Отговори

Станко Грозев

16 May, 2021 10:49

Не мога да ги разбера тези от третия пол,че ако не са нормалните как,ще се родят ненормалните като тях.Тях не ги е раждала майка а са излезнали от гъза на баща си.

Отговори

Млад българин

16 May, 2021 8:27

Контрапротестът е организиран от Възраждане

Отговори

Българска майка

15 May, 2021 18:14

Гейчетата защо са с маски и очила? Нека им видим лицата, нали затова са там!

Отговори

Мони

15 May, 2021 18:09

Рзи що позволява такова скупчване че и Полицията?Ковида сбогували се с нас какво?

Отговори

16 May, 2021 11:22

Коби е психично заболяване,което очевидно съвпада като интензитет с другото психично разстройство-толерастията

Лазо Мазо

15 May, 2021 18:07

Това е "пътуващо шоу",някой плаща сериозно за да създава напрежение сред хората

Отговори

Тони

15 May, 2021 17:08

Срам и пак срам

Отговори

Ивака

15 May, 2021 17:07

ло правят хора на Копейкина там бе....

Отговори

16 May, 2021 12:24

Не съм гласувал за тях, но евала на Възраждане за организирането на шествието против извратенията и евроатлантическите ценности!

15 May, 2021 20:37

Тези от Възраждане бяха едни от организаторите. Май бяха единствената хчпартия, която защити нормалните хора и семейството.

15 May, 2021 19:25

Търсят майка ти.