Най- новият кулинарен шедьовър на "Бургаски пазари" отваря в понеделник
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Най- новият кулинарен шедьовър на "Бургаски пазари" отваря в понеделник

Хапва Ви се нещо вкусно? Кухня за бързо хранене "Аламинут" в Бургас Ви очаква с невероятни вкусови изживявания, а от този понеделник се открива нов търговски обект. При това на логистично и разпознаваемо място- "Славейковото пазарче" в центъра на града. Към момента текат вътрешни приготовления и обектът е затворен. Но само до понеделник.

199162609_149765860546827_2496791421840362045_n

"Аламинут" към “Бургаски пазари” ЕООД, дава началото си през 2012 година и е една от най-големите и модерни кухни- майки в Бургаска област. Обзаведена е с най- новото оборудване, гарантиращи високото качество и безопасност на храната.

Ежедневно се приготвя богато и разнообразно меню, включващо супи, месни и безмесни ястия, аламинути, скара и десерти. Влаганите материали са с високо и доказано качество, а екипа е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в кулинарията.

gallery-845258tirol-ivailo-2-gallery

Солиден брой клиенти избират “Аламинут”, заради високото качество на продукцията и високия професионализъм. На кухнята- майка се доверяват и множество клиенти като Домашен социален патронаж, Български червен кръст, училища и детски градини в Област Бургас, социални домове, болници, частни лица и други.

IMG_0069

Фирмата разполага с няколко магазина с марката "Аламинут", които са се доказали, като предпочитан избор за жителите и гостите на Бургас.

Предстои Ви събитие? За това отново ще се погрижат от кухня „Аламинут” .

"Аламинут" предлага и кетъринг услуги за лични и фирмени събития. В отдела работят специалисти с дългогодишен опит в подготовката и провеждането на кетъринг събития по различни поводи.  

Услугите които предлага кетъринг "Аламинут”" за организиране на кафе-паузи, коктейли, цялостна подготовка и реализация на представителни събития, корпоративни мероприятия и частни събития. Фирмата разполага с богато меню, разнообразие от храни и напитки  и специализирано оборудване.

unnamed_7

Доказани специалисти могат да Ви консултират при организирането и провеждането на Вашето събитие, както и при избора на меню.

Кетъринг "Аламинут" се е доказал с високият си професионализъм и е предпочитан избор при организирането на частни и бизнес събития без ограничение на броя на гости и място за провеждане.

Кухнята- майка е регистрирана в БАБХ и сертифицирана по ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005.

За допълнителна информация -тел.0878 808 168 и на www.alaminut.net

 

 

ЮниконбгКоментари