Дръпна ли ръчната Цецо Царевичката за "Изправи се! Мутри вън!" в Бургаска област?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Дръпна ли ръчната Цецо Царевичката за "Изправи се! Мутри вън!" в Бургаска област?

Както е известно, Централната избирателна комисия отне имунитета на кандидата за депутат от коалиция "Изправи се! Мутри вън" за 2 МИР Бургас- Цветелин Георгиев. Единодушно членовете на комисията се съобразиха с искането на главният прокурор. От държавното обвинение твърдят, че са били събрани достатъчно доказателства, за да започне досъдебно производство и да бъде повдигнато обвинение. В искането се съобщава, че настоящият независим общински съветник в Созопол Цветелин Георгиев е дал "имотна облага на четири лица в село Маринка край Бургас, за да гласуват за определен кандидат и коалиция". От "Изправи се! Мутри вън!" обявиха, че Георгиев отричал да е съпричастен към обвинението на прокуратурата, но е изключен от листата, за да не се възпрепятствал разследването. Надделява мнението, че този случай ще се отрази на резултатите на коалицията в предстоящия вот. Още повече, че той идва малко след друг скандален такъв. Здравко Василев от Приморско се оттегли от коалицията и за разлика от предните избори, не попадна в листата за кандидат- депутати. Това се случи, след като стана ясно, че брат му е нещо като властелин на скандалния строеж на "Алепу". А в същото време Мая Манолова и компания биеха тревога- включително на място за беззаконие и безпардонност. Конкретно за Цветелин Георгиев- познат още като Царевичката, е загадка как и срещу какво той припозна идеите на "Изправи се! Мутри вън!". Първата му публична проява заедно с Манолова и компания бе на 9 февруари т.г. За справка точно по същото време имаше общинска сесия в Созопол и Георгиев участваше меко казано скандално в дистанционна форма и, за да си оправдае заплатата. В продъжение на доста време Царевичката се сочи за близък до близкия созополски кмет Панайот Рейзи.  Защо е такъв прякорът му? Защото е популярен с това, че чрез фирмата на сестра си е наемал и преотдавал за солидни суми обекти за царевица, на логистични места. Явно с неговото име- не, конкретизира неотдавна неговият стар другар Христо Бардуков. Нещо повече- доскоро фирмата е имала непогасени задължения към местния бюджет в размер. Има още доста неща които могат да се добавят за "Царевичката", но към този момент, ще се въздържим.

 

ЮниконбгКоментари

Румен Димитров

8 юли, 2021 11:10

И сега ко ще праим цецо

Отговори

Атия

7 юли, 2021 20:38

Цецо цецо стана за смях,цяла Атия ще ти се смее..

Отговори

Спокойно

7 юли, 2021 20:30

Има кой да го замести... ама мислите ли си, че ако беше от ГЕРБ някой щеше да го свали предизобрно? ГЕРБ да отговарят за нападението на офиса в Габрово!!

Отговори

Pepi

7 юли, 2021 20:15

I nezakonen sekach v gorite e

Отговори

Табакича

7 юли, 2021 20:14

Отиде ми втория мандат че и първия е на косъм. Баш на финала. Как не ви е срам бре доносници. Кой ще ми вземе сега мандатите? Кой?

Отговори

Ради

7 юли, 2021 20:10

Същиа тоз Рейзи който с любовниците си фалираха общината

Отговори