Ключова е ролята на Исмаил Осман за успеха на ДПС в Бургаско
  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ключова е ролята на Исмаил Осман за успеха на ДПС в Бургаско

ДПС е вече трета политическа сила в Бургаска област. Въпреки, че избирателната активност в региона бе слаба на последните избори, а потърпевша от това е и самата формация. Голяма част от електората на партията работи сезонна работа по черноморските и планинските курорти през топлите месеци. И по комплексни причини, отсъствието от работа е нежелателно. Има един човек, който има безспорна заслуга за високия резултат на ДПС и това е кметът на община Руен Исмаил Осман. Резултат, който спомага за общия в страната, който пък от своя страна прави ДПС незаобиколим фактор в процесите на НС.

Хората до него поясняват, че по време на кампанията 40- годишният управник е загърбил временно роднините си, само и само да бъде полезен на съотборниците си от политическия отбор. Залага личния си авторитет и декларира по площади, спортни игрища, улици и кафенета, че изборът на всеки един гласоподавател е отговорен и важен. Той именно е сред движещите сили срещите с хората да бъдат на открито, в свободен режим и без цензура- при представянето на ангажиментите. Осман е начело на община съставена изцяло от села, но през годините доказа, че може и знае как да отстоява интересите на местното население. Въпреки, че в повечето случаи води неравна битка за проекти и финансиране. Радва се на личностно доверие и надделява мнението, че има за какво.

От младата селекция политици и общественици е на ДПС, заради които централното ръководство за пореден път не включи в листата външни хора. Конкретно за оглавяваната от Исмаил Осман Руенска община- от общо 14094 гласували, за ДПС са са се доверили 12230, или това това са 87%. За справка общият брой гласували за партията в областта са 20535. Той, както и бъдещите народни представители от листата, благодариха за доверието.

 

ЮниконбгКоментари

Ради

12 Jul, 2021 16:48

Младо момче и свестно изглежда

Отговори