Борисов със скандални разкрития /видео/
  • 5
  • 2
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Борисов със скандални разкрития /видео/

„Хората се криеха и се плашеха от това, което диктатурата на Румен Радев наложи и резултатът какъв е? ГЕРБ печели в 16 области. ИТН в 8, ДПС в 5, ДБ в 2. В лидерската битка в София печели Бойко Борисов.“

Това заяви по време на извънреден брифинг на партия ГЕРБ лидерът Бойко Борисов.


По думите му най-много висшисти са гласували за ГЕРБ. Най-много от работещите хора също са гласували за нас и те тях искат да изчегъртат“, каза Борисов.

Той отсече, че своеволията в чужбина са били безбройни. 

„Как в 11 часа сутринта Трифонов обявява правителство и иска мандат, а по това време ГЕРБ все още беше първа политическа сила. Как дават пресконференция ИТН като победители, като всички знаят тогава какъв е бил резултатът“, каза Борисов.

„Вече минава 17 часа и броят два процента, а няма краен резултат в ЦИК“, каза Борисов.

Той посочи, че резултатите само за 2 часа са сменени, след като ГЕРБ е водил близо 2%.

„70% от хората не отидоха да гласуват на тези избори. Те се изплашиха и отвратиха. Радев, ако ние бяхме спечелили, щеше да обяснява, че при този резултат изборите са нелегетимни“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Добре, че сме живи. Това е късмет. Нашите хора се радват, викат, че са доживели и оцелели. Не им се е вярвало“, каза Борисов.

Според него Бойко Рашков е направил параван на ИТН и още някои. "Например циганската махала в Гоце Делчев", добави той.

Според Борисов демокрацията си е заминала.

„В Русе имах фрапантен случай. Искам да знам имената на техниците, за да ги видя кои са, от къде дойдоха“, каза Борисов.

„В Русе в една секция гласуват майка, баща и син. Тримата дават преференции за сина. В секцията има една за Деси, една за Красен и две за сина им. Жената се кълне, че е гласувала, ама няма“, каза той.

Чакаме 10 часа, за да преброят 2% и да обърнат с няколко стотни разликата. Ако мислиш Слави, че с няколко стотни си ни победил, честито“, каза той.

„Бойко Рашков дава интервюта в събота, деня на размисъл, докато прибират ромските гласове“, отсече той.

В понеделник сутринта Слави Трифонов обяви, че няма да се коалира, а партията му ще предложи структура и състав на Министерски съвет.

Той разкри хората, които е избрал и министерствата, които ще има бъдещият му кабинет, ако бъде гласуван от Народното събрание.

Трифонов разкри и какви ще са 14-те приоритета на експертното му правителство и призна, че очаква да бъде подкрепен, защото това според него са идеи не на 60 депутата, а на цяла България.


Коментари

Пич

12 Jul, 2021 23:42

ИТН не са коато тебе мухльо и твоите сценарии.

Отговори