Бойко атакува Слави с вицове и критика
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Бойко атакува Слави с вицове и критика

Бойко Борисов разказа виц за правителството на Слави Трифонов и отсече, че няма нови лица в него. Това той заяви по време на извънреден брифинг на партия ГЕРБ. 
 

 


„Таня и Мая имат общо 50 години в парламента, ама се водят нови лица. Помня Ники Василев още като бях дете. Браво, това ли е новото лице?“, запита той.

Останах с впечатлението с това, което чух, че ще отиваме на конкурс по полиглоти. Има хора с по 5, 6, 7 езика. Ние имаме човек с 12 езика, ще го изкарам утре“, каза Борисов.

„Няма да се смеем, че ще купуваме 1 млн. айпади. Да вземе направо два. Хеликоптерите ние отдавна сме ги поръчали, дори този сега служебният министър каза, че процедурите ще станат. Колкото толкова, ми звучи като Румен Радев“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Предишния път премиер беше Антоанета Стефанова, защото знаеше 5 езика, сега Ники Василев знае три. Все пак с него съм имал добри отношения. Той говори разумно“, каза Борисов и добави, че все пак не е ново лице.

„Ако Слави искаше да прави правителство, днес трябваше да постъпи по следния начин – да каже, че е победил, ето ви го правителството, имам толкова депутати, обръщам се към партиите, ако някой припознае тези приоритети, да ни подкрепи. Само с НАСА ние не сме се занимавали“, каза Борисов.

Той запита защо северномакедонецът в космоса ще е мъж, а не жена.

Бойко Борисов реши да каже виц по темата:

„Българин и северномакедонец в космоса и така започват междузвездни войни“, каза той.

"Да приемем, че партиите ще го подкрепят. Има правителство. След месец ще се гледа бюджета и как той ще угоди на всички партии. Та то е денонощна разправия за всяка точка и то когато имаш мнозинство, а сега?", запита Борисов. 

"Това днес бе прах в очите на хората, защото той няма как да реализира политиките си", смята лидерът на ГЕРБ. 

Според Бойко Борисов това е играта на Румен Радев и просто така служебното правителство ще остане още време на власт. Той запита как се прави правителство на малцинството с 60 депутата. 

"В следващите дни ще видим коя партия ще се почувства като лека жена, която е повикана да отиде, без условия. Най-големият номер, който може да му се изиграе, е всички партии да го подкрепят сега и да му плеснат лъжи и задкулисие. Това връщане на НДСВ не е случайно. Това са икономически кръгове", категоричен е той.Коментари