В "Бургасмед" се извършват 4 вида теста за COVID-19
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

В "Бургасмед" се извършват 4 вида теста за COVID-19

Тел. за записване на час в модерния лечебен комплекс "Бургасмед" за изследване с експресен PCR, стандартен PCR и бързи тестове за антигени и антитела за наличие на Covid-19:

За експресен PCR тест:

Всеки делничен ден от понеделник до неделя с предварително записване на тел. +359 892 222 686 

или онлайн на: https://superdoc.bg/lekar/ekspresen-RT-PCR-test-za-koronavirus-burgasmed 

Цена: 150лв.

За стандартен PCR тест:

Вторник и петък от 8:30 до 11:30ч. с предварително записване на тел. +359 892 222 573

Цена: 120лв.

За бързи антигенни тестове:

Пробовземане БЕЗ предварително записване от понеделник до неделя. Цена: 50лв.

За бързи тестове за антитела:

Всеки работен ден от 8:30-12:30ч. с предварително записване на тел. +359 892 222 518

Цена:30лв.

За количествен тест за антитела IgG за ковид всеки работен ден в Микробиологична лаборатория (307 кабинет) от 8:00 до 15:00ч. без предварително записване. Цена:25лв.

Медицински комплекс "Бургасмед" Ви предоставя възможност за извършване на диагностика за наличие на коронавирус чрез стандартен и експресен PCR метод и чрез бързи тестове за антигени и антитела за Covid-19 .

Пробовзименето зa изследване както чрез експресна и стандартна PCR методика, така и чрез бързи антигенни тестове и такива за наличие на IgM и IgG се осъществява в специално обособени места от обучен екип, разполагащ със защитно облекло, маски и всички останали предпазни средства.

ВАЖНО!

Лабораторията на ДКЦ "Бургасмед" издава документ с резултатите от PCR теста Ви за коронавирус и на английски език. За издаването му е необходимо да попълните личните си данни на място в медицинския комплекс.  Резултатите от теста Ви може да изтеглите от системата ни за Онлайн резултати след въвеждане на индивидуалния ви потребителски номер и парола, които се получават в деня на вземането на проба за изследването. Издаването на документа на английски език се заявява при заплащането на PCR теста.

Документът е валиден само след поставянето на мокър печат и подпис на него в лечебното заведение!

Структурата на "Бургасмед" е официално вписана в Заповедта на Министъра на здравеопазването като акредитирана Лаборатория за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.Коментари