"Елит Декор"- Бургас с уникални оферти за вътрешен интериор и по- евтино отопление
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

"Елит Декор"- Бургас с уникални оферти за вътрешен интериор и по- евтино отопление

Известната бургаска фирма "Елит Декор" е предпочитан съюзник за вътрешното обзавеждане и ремонтни дейности в Бургас. И широка периферия. Къде е предимството й? Едно от открояващите "оръжия" е подовото отопление! Познато още като лъчисто отопление. То става избор на все повече домакинства в страната ни. И разбира се, бизнес офиси. Заради ефективността си и по- ниските сметки за електроенергия. Темата е особено актуална след най- последното увеличаване цената на тока. Както за бита, така и за бизнес нужди. "Елит Декор" има какво да предложи, има и кой да изгради системата при клиентите. Във време на летни ремонти. А най- добре е да се заложи и на комбинацията 2 в 1. Апропо- с подмяна на подовото покритие, а в магазина на "Елит Декор" съвсем определено има какво да Ви предложат.

Системите за лъчисто подово отопление имат съвсем различно разпределение на топлината и друг принцип на действие. Топлината е насочена към затоплянето на хората и обектите в помещението и най- високата температура започва от пода, като постепенно намалява към тавана. Въздухът в помещението също се затопля, но вторично от вече загретите обекти, а вие се чувствате комфортно и топло при по- ниска температури на въздуха.

От бургаската фирма съчетават умело правилното проектиране и наличието на добри изолационни параметри на помещенията. Включително изолация на пода, както и регулатори с вграден въздушен и външен подов датчик, за контрол на работата на системата. В наши дни това е един от най- ефективните и икономични методи за отопление. Естествено това не е всичко. Освен качествено подово отопление, "Елит Декор" е водещ съюзник в продажбата и професионалният монтаж на подови и стенни покрития. Богат избор от ретро и модерни материали.

Повече подробности на място в магазина, по електронната поща и телефонът за връзка:

[email protected]

http://www.elitdekor.bg

Бургас, ул. Странджа планина 32-2, западно от "Атаген"

 
 
 
 
 
Юниконбг


Коментари