Гратис автокино в четирите ни най- големи града
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Гратис автокино в четирите ни най- големи града

Български филмови заглавия пристигат в безплатното автокино към популярен хипермаркет. Това лято търговската верига отново ще зарадва киноманите, като организира четири безплатни прожекции на български филми в София, Пловдив, Варна и Бургас. В рамките на четири вечери зрителите ще могат да се насладят на две български филмови заглавия – „Завръщане“ и „Диви и щастливи“. Поредицата от прожекции стартира първо в София, където на 23 юли в 21:30 часа ще бъде излъчен филмът „Завръщане“ на режисьора Николай Илиев. Паркингът на хипермаркета – Крива река (бул. „Ген. Тотлебен“ 26) ще бъде отворен за феновете на българското кино още в 20:00 часа, като капацитетът на паркинга е до 150 места.

Кино гастролът продължава на 30 юли в гр. Пловдив. Автокиното ще бъде разположено на паркинга на търговския обект в Тракия (бул. „Освобождение“ 47), като организаторите са подготвили прожекция на филма „Диви и щастливи“ - едно от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев. Бургас и Варна са другите два града на тази дата, които ще имат възможност да се срещнат с лентата „Диви и щастливи“. Летните вечери на 6 и 13 август ще съберат киноманите в двата морски града отново в 21:30 часа на паркинга на хипермаркета в Славейков (бул. „Янко Комитов“ 8) в гр. Бургас и този във Възраждане (бул. Република 60) в гр. Варна.

Всички желаещи да паркират автомобилите си и да се насладят на приятната кино атмосфера, могат да го направят след 20:00 часа в деня на съответната прожекция. За да бъде преживяването наистина като на кино, но без да се нарушава спокойствието на живущите в района, всеки зрител ще трябва да настрои радиостанцията в своя автомобил на конкретна честота, за да приема безпроблемно звука от филма. Всеки гост на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място. Хипермаркетът за втора година се включва в инициативата, която има за цел да осигури алтернативна възможност на хората да гледат български филми на голям екран и на открито през лятото. Любопитен факт е, че част от сцените във филма „Диви и щастливи“ са снимани именно на паркинг на един от хипермаркетите на бранда в София.Коментари