Цветана Манева и Рене Карабаш очакват бургазлии на 8 октомври в "Приморец"
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Цветана Манева и Рене Карабаш очакват бургазлии на 8 октомври в "Приморец"

 

Срещите с двете дами са част от четвъртото издание на фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест 2021

 

На 8 октомври (петък) в Бургас за среща с публиката пристигат две много специални дами - Цветана Манева и Рене Карабаш. Повод за гостуването им в морския град е четвъртото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест. Сцена на литературните премиери в които те са главните звезди, ще бъде организаторът на ППАФ - Гранд хотел и СПА Приморец.

 

От 17 часа писателят, сценарист, драматург, театрален режисьор, актриса Рене Карабаш (Ирена Иванова) ще представи на творческа среща своята нова книга "Писма на Омар до бъдещата му съпруга". Изданието е оригинална и различна във всеки един смисъл творба, която определено заслужава внимание. 

 

Два часа по-късно, от 19 часа, бургазлии ще имат възможността да посрещнат великолепната Цветана Манева. В компанията ѝ журналистът и продуцент Георги Тошев ще представи биографичната книга "Тя, Цветана Манева".  

И двете събития са с вход свободен.

 

Афишът на Порт Прим Арт Фест за деня включва и прожекция на късометражно кино от 19.00 часа. Селекцията ленти, които ще бъдат показани са от цял свят и са част от тазгодишното издание на Международен кинофестивал "Карантината". 

Прожекциите бяха планувани на открито, в култовото заведение, част от градската стрийт култура на Бургас -  Крафт Бира Бар „Papa Beer“, но поради дъждовното време ще се проведат  в клуб Модерен Театър /непосредствено до Papa Beer,/ на ул. "Милин камък" 1, 

07.10 /четвъртък/с начален час 19.00 ч.

08.10 /петък/ с начален час 19.00 ч.

09.10 /събота/ с начален час 15.00 ч.

 

Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест се организира с любезното съдействие на Община Бургас. 

Моля, имайте предвид, че местата за събитията са ограничени, поради противоепидемичните мерки.Коментари