Константин Бачийски водач на партия- наказателен вот?
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Константин Бачийски водач на партия- наказателен вот?

Новият председател на СЕК Константин Бачийски е най- вероятния водач на листата на "Продължи промяната" в Бургаска област. Новата формация която се сочи за близка до президента, неофициално е готова и с цялата си листа, както и с посланията си които ще извежда в публичното пространство. При всички случаи те трябва да са доста аргументирани и издържани, предвид това, че иде реч за нова партия, която ще послужи като "наказателен вот", за немалка част от гласоподавателите. Изборът върху Бачийски не е случаен. Популярният бизнесмен, политик и общественик обединявал в себе си комплексни качества за водач и лидер. Какъв ще е крайният резултат е друг въпрос. СЕК е сред партиите- мандатоносители на ПП "ПП". Толкоз в аванс, а ето какво каза по темата за листите в страната един от официалните съпредседатели на формацията Кирил Петков:

"Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България."

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

"Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза самоверено Петков.

Очаква се подобна да бъде реториката и на регионална основа.

 Коментари

Тарлю

11 окт, 2021 21:11

Ясно беше ама очаквахме повече!

Отговори

Goga

11 окт, 2021 19:43

PALEC NADOLU

Отговори

Kali

11 окт, 2021 19:42

To edna promiana....

Отговори