Валери Симеонов иска патриотично обединение
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2

Валери Симеонов иска патриотично обединение

Влизам в битката за „Дондуков“ 2 заради решението на коалиционния съвет на „Патриотичен фронт“ и заради лични причини. Това заяви пред bTV лидерът на НФСБ и кандидат-президент Валери Симеонов.

 


За вицепрезидент е номиниран Цветан Манчев от БДС-Радикали.

„За тези седем години, откакто съм влязъл в политиката, съм показал своите и положителни, и отрицателни страни. Смятам, че най-малкото съм показал своята последователност в преследването на целите“, заяви Симеонов.

Кандидатът за президент обяви, че може да бъде обединител на нацията и добави, че никога не е заставал срещу определени общности у нас, а е защитавал държавните интереси. Той посочи, че обединението трябва да бъде около национални каузи.

Според него избирателите ще покажат дали петима кандидати от патриотичния спектър са много или малко. Той се обяви „за“ обединението на патриотичните партии.

„Това разделение не работи по никакъв начин за представителството на патриотичния вот в България. За пореден път патриотите може да не бъдат представени в Народното събрание. Имаме основание да търсим кандидатурата на обединението“, посочи лидерът на НФСБ.

По думите му партиите от патриотичния спектър са наясно, че няма да влязат в следващия парламент и се борят да минат 1-процентовата бариера, даваща право на държавна субсидия. 

Симеонов допълни, че партията му е изготвила Национална доктрина, която е проект за развитието на страната и целите, които трябва да бъдат преследвани през следващите десетилетия.

Той беше категоричен, че едно от най-важните му постижения в политиката е изграждането на преградното съоръжение на българо-турската граница. Симеонов посочи, че по време на канидатпрезидентската надпревара трябва да се засегне темата за доходите, минималните пенсии и развитието на икономиката. 

Коментари

Валееко

13 Oct, 2021 23:17

Най-големият предател

Отговори

Оля

13 Oct, 2021 20:53

Трябва ама и бая предатели...

Отговори