Симеон Славчев: ПП МИР е изпъстрена с експерти и авторитети в листите
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Симеон Славчев: ПП МИР е изпъстрена с експерти и авторитети в листите

Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев води листите за кандидати за народни представители в София 23-и многомандатен избирателен район и във Варна.

"В листите на ПП МИР е експертният потенциал на България. За партия МИР политиката не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на българските граждани. Именно затова в нашите листи имаме водещи специалисти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната - инженери, юристи, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите учебни заведения, експерти по национална сигурност, вътрешен ред и управление на кризи, културни дейци, и общественици", заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той води две листи - в 23-ти избирателен район в София и във Варна. Славчев е роден на 14.06.1978 г. във Варна и е инженер-магистър по "Индустриален мениджмънт". Завършил е "Академия за социална политика" на Института за социална интеграция и има придобита допълнителна професионална квалификация по "Управленски умения". Специализирал е "Политически мениджмънт" в Българското училище за политика към Нов Български университет. Има над 15 години управленски опит, като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти.

38-годишният благоевградчанин Явор Жерев е водач на листа на партия МИР в област Благоевград. Той е магистър в сферата на кариерното развитие и предприемачеството, общественик с изявена гражданска позиция.

Проф. доц. д-р инж. Радостин Долчинков е водач на листата в Бургас. Той е преподавател и административен директор на Бургаския свободен университет.

Росен Андонов е водач на листата във Велико Търново, Той е финансист и визуален анализатор.

Илиян Лилов е водач на листата във Видин. Той е един от най-добрите експерти в Северозападна България в областта на транспорта и техническата изправност.

Пресиян Палов е водач на листата във Враца. Той е икономист и притежава медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в града.

Симеон Генчев е водач на листата в Габрово. Той е дългогодишен експерт по международни отношения, дипломат, член на преговорния екип за присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС).

Водач на листата в Добрич е р-р Владислав Пакеров. Той е един от най-реномираните кардиолози в България. Сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Автор е на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции.

Стоян Узунов е водач на листата в Кърджали. Той е треньор по бокс и дългогодишен спортен състезател и деятел.

Пламен Стоянов е водач на листата в Кюстендил. Той е дипломат и един от най-компетентните експерти по управление на кризи, национална и международна сигурност, с богат практически опит.

Eксперът по национална сигурност Люсиен Тишев е водач на партия МИР в Ловеч.

Сияна Николова е водач на листата в Монтана. Тя е на 23 години, дипломиран кинезитерапевт.

Димитър Иванов е водач на листата в Пазарджик. Той е финансист и бивш изпълнителен директор на "Напоителни системи", консултант по различни проекти с изключително богат управленски опит.

Георги Чернев е водач на листата в Перник. Той е председател на Софийската търговско-промишлена палата и е създател на Пернишката търговско-промишлена палата. Чернев има значителен опит като бизнесмен и е виден деец в подпомагането на работещите в частния сектор. Бил е и зам.-председател на Българската търговско-промишлена палата с ресор браншови и регионални бизнес организации.

Емил Димитров е водач на листата на ПП МИР в Плевен. Той е културен деец и син на легендарния български певец Емил Димитров.

Бизнесменът и предприемач Ивайло Манджуков е водач на листата на партия МИР в Пловдив-град и в Смолян.

Доц. д-р Галя Бърдарска е водач на листата в Пловдив област. Тя е експерт по интегрирано управление на водните ресурси, председател на УС на Сдружение "Глобално партньорство по водите - България", както и член е на Управителния съвет на Глобално партньорство по водите за Централна и Източна Европа.

Д-р Ирена Парунева е водач на листата в Разград. Тя е дългогодишен експерт по здравеопазването и управлява успешно собствена консултантска фирма, фокусирана в областта на генетичните тестове и персонализираната медицина и е един от най-добрите специалисти в областта.

Д-р Христина Георгиева е водач на листата на ПП МИР в Русе. Тя е юрист - адвокат в сферата на интелектуалната собственост. Член е на Европейския институт и лектор в ежегодно лятно училище по Европейско частно право в Университета в Залцбург, наградена е за "За най-добър делегат" на Комисията по правата на Човека от Организацията за развитие в Загреб.

Д-р инж. Марио Христов е водач на листата в Силистра. Той председател на Съюза на изобретателите в България, магистър по право, лицензиран оценител на дълготрайни нематериални активи. Той е български и европейски представител по индустриална собственост за изобретения, марки и дизайни.

Мартин Благоев е водач на листата на партия МИР в Сливен. Той е един от водещите юристи от областта - адвокат по търговско право и изтъкнат юрист по наказателно право, като осъществява процесуално представителство пред съда по наказателни и граждански дела и защита.

Дипломатът Венцислав Иванов е водач на листата в 24-ти избирателен район в София. Той е с над 40-годишен опит в сферата на международните отношения и сигурността. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и ръководител на български делегации на редица срещи по линия на ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и други международни организации. Натрупал е значителен опит в сферата на международните отношения и сигурността.

Доц. Светла Цветкова е водач на листата в 25-ти многомандатен избирателен район София. Тя е преподавател от УНСС по управление, маркетинг и човешки ресурси и се кандидатира с лична кауза да защитава интересите на децата и техните родители.

Инж. Йонко Ненчев е водач на листата в София-област. Той е общински съветник от ПП МИР в Ботевград. По образование е инженер.

Проф. доц. д-р Симеон Ананиев е водач на листата в Стара Загора. Той е водещ експерт в областта на инфраструктурата и логистиката, преподавател във ВТУ "Тодор Каблешков".

Георги Славчев е водач на листата във Търговище. Той е филмов и рекламен продуцент. Илиян Лилов е водач на листата във Видин. Той е един от най-добрите експерти в Северозападна България в областта на транспорта и техническата изправност.

Недялка Маркова е водач на листата на ПП МИР в Хасково. Тя е адвокат по наказателно право, наградена през 2019 г. за "Дело номер 1 на България", свързано с кражба на печеливш фиш от тотото с огромна печалба.

Сашо Григоров е водач на листата в Шумен. Той е инженер-проектант с дългогодишен опит и практика.

Радостина Иванова е водач на листата в Ямбол. Тя е финансист и икономист с над 24 години опит в банковия сектор.Коментари