Невяна Митева с ясни послания и критики в Бургас/видео/
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Невяна Митева с ясни послания и критики в Бургас/видео/

Кандидатът за президент на Република България полк. Невяна Митева бе на посещение в Бургас, буквално часове преди балотажа в неделя. Тя бе посрещната от кмета на града Димитър Николов и част от елита на ГЕРБ и други формации в морския град. На срещата беше и новоизбраният депутатът Жечо Станков. Да подкрепят Митева дойдоха и мнозина граждани на Бургас.

Тя отправи своите послания и виждания, за това как трябва да бъде управлявана България и как да се държи един президент, и като цяло президентската институция. Според нея трябва да се търси обединение, да се работи за сплотяване на нацията, както и за спешни мерки от излизане на безпрецедентната криза. Това важи, както за проблемите с пандемията от К-19, така и за спешни икономически мерки. Митева критикува президента Румен Радев за действията му по отношение на важни аспекти във вътрешната и външната политика. Тя е категорична, че той не действа като обединител на нацията, а като политик, който преследва определени интереси. Кризата с мигрантите, отношенията с Турция и лицемерието му за същите тези отношения, забавените икономически решения на служебното правителство, неадектватните мерки със сертификатите, както и нелепото признаване на Крим- това бяха част от критиките към Радев.

Митева е категорична, че учениците трябва да се върнат в класните стаи. Онлайн обучението води до създаване на деца-аватари, а не на реални личности, със социални контакти и отношения.

На срещата беше и бургаската музикална легенда Тони Димитрова, която подкрепи Невяна Митева. С нея дойде и известния бургаски композитор Стефан Диомов.

Активна бургаска общественичка пък й подари красива икона на небесния закрилник на Бургас. Полковник Митева участва като кандидат президентска двойка с професор Анастас Герджиков. Вижте повече във видеата- горе и долу по актуални теми. Позиция изрази и енергийният експерт Жечо Станков.

 Коментари

Fifi

19 Nov, 2021 13:14

jenata e ok no si lichi che nyama opit politicheski

Отговори

Р.М.

19 Nov, 2021 13:13

ГЕРДЖИКОВ ПО НАСТЪПИТЕЛНО ТРЯБВАШЕ СНОЩИ,ИМА ЗА КАКВО;

Отговори