Стойчо: Ще падат глави!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

Стойчо: Ще падат глави!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше много афектиран и ядосан на футболистите си след победата с 2:1 над Арда. "Червените" допуснаха ранен гол, а през първото полувреме бяха неузнаваемо слаби. След почивката ЦСКА все пак надигра съперника и стигна до трите точки след голове на Жорди Кайседо и Брадли Мазику.

"Ще заявя и на играчите, че такова поведение е непристойно за ЦСКА. Ако това продължи, ще падат глави! Трябва да забравят такова скандално първо полувреме. Кой го е очаквал? Бяха подготвени по най-добрия начин по време на паузата за националните отбори, тогава получиха и почивка. Недопустимо поведение", огорчен беше Младенов след мача от 15-ия кръг.

"През второто полувреме видяхме стила и играта ни. Не можем да ги делим полувремената, защото през първото можеше да ни вкарат два-три гола", продължи спецът.

 

"Не говорим за титуляри и резерви. Правим ротации. Искахме да спестим картоните на Юга и Турицов, но хората на техните позиции разочароваха. Трябва да имаме агресивността през второто полувреме. Ние сме по-качественият отбор. Всички футболисти трябва да знаят, че тимовете се мобилизират срещу ЦСКА. Варела вече е добре. Неговата смяна бе тактическа. Той не го разбра, но ще се случи това. Всеки един трябва да играе на върха на възможностите във всеки един мач", добави Младенов.

"Поведението беше не такова, каквото трябваше да бъде. Ножът е опрял до кокала за определени футболисти. Защо да гоним някои? Има си хиляди начини да бъдат наказани. За представянето второто полувреме мога да им ръкопляскам. Но първото - не може по този начин, колко треньори си заминаха последните години. И моля ви, не говорете за кризи. Няма криза, просто стечение на обстоятелствата, всеки отбор губи точки. От десетия кръг говорите, че има кризи. Дайте да сравним миналите сезони колко точки имаше ЦСКА до десетия кръг. Продължаваме, да, програмата ни е убийствена, но трябва да се справим", добави Стойчо Младенов.Коментари