Успешна година и ново признание за "Планекс Бургас"/видео/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Успешна година и ново признание за "Планекс Бургас"/видео/

Строителната компания "Планекс Бургас" отново е на върха. Строителната компания изпраща силна 2021 година, с ново признание за качество и професионализъм. Нещо, което е постоянен стандарт в дейността на фирмата.

"Планекс Бургас" спечели ново злато в Националния конкурс "Сграда на годината 2021", след широко обществено доверие. Фирмата с ръководител инж. Людмил Митов изпипа до най- малкия детайл открояващ се проект в Созопол в категория Хотелиерство и Ваканционни комплекси. Изпълнението във Вива Маре Бийч Хотел- 4 е едновременно въздействащо и безупречно. Победата на Планекс Бургас е при сериозна конкуренция както в "пресявките", така и във финалния етап. Това е поредно злато в този и други конкурси за Планекс Бургас. Припомняме чрез долния линк:

https://uniconbg.com/post/59808-zaslujeno-zlato-za-planeks-burgas-v-quot-sgrada-na-godinataquot-sus-sozopolski-proekt-snimki-.html

Компанията се наложи като един от големите лидери в своя бранш. Ръководителят на дружеството инж. Людмил Митов сподели, че успехите се дължат на много работа, високи и постоянни професионални стандарти, както и на силен и сплотен колектив. В "Планекс Бургас" няма текучество на кадри, а всички във фирмата са като едно голямо семейство. Ръководството осигурява отлични условия за работа, социални придобивки и стимулиращи възнаграждения. По този начин бе преодоляна и кризата в последните една-две години, която бе причинена заради  пандемията от К-19, и не само заради нея. Стагнацията в икономически план, която засегна цялата страна бе едно ново предизвикателство, което обаче бе преминато успешно.
"Планекс Бургас" вече има много трофеи и награди. Освен надеждността и качеството в строителството, екипът предлага и много нови и свежи дизейнерски и архитектурни решения. По този начин винаги се върви с едни гърди пред тежката конкуренция. Признанието в професионален план е голямо.
Най-новият обект на компанията е проектът за нов медицински комплекс на УМБАЛ "Дева Мария" в квартал Ветрен. Там главен изпълнител отново е "Планекс Бургас". Инж. Людмир Митов сподели пред камерата на нашата медия своите виждания за отминалата година, за бъдещите проекти и визията за развитие. Вижте цялото интервю във видеото по-долу.

 

Юниконбг

Коментари

ЕВАЛА

20 Dec, 2021 16:23

КАДРИТЕ СА ВАЖНИ И ЩОМ КОЛЕГАТА УСПЯВА ЗНАЧИ Е НАМЕРИЛ НАЧИНА;

Отговори

Boni

20 Dec, 2021 16:22

Bravo za usiliata i rezultatite

Отговори