Бургаските скинхедс дирят кръвожадните изроди от Момчилград
  • 38
  • 1
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 1
  • 3

Бургаските скинхедс дирят кръвожадните изроди от Момчилград

Нашумелите в публичното пространство бургаски скинари, са предприели ново мисия. Солидна част от от т. нар. "невидим отряд" вече бил в Родопите и дири под дърво и камък изродите убили по изключително жесток начин първокласничка от Момчилград. По неофициална информация ставало въпрос за двма килъри, близки до почерненото семейство. Бургаските скинхедс имали местно разузнаване, което разкривало любопитни улики. Техни "събратя по оръжие" разполагали с информация която би била от голяма полза и за разследващите. Вероятно партньорството вече е започнало като на терен били и ключови криминалисти от областния град Кърджали.

Както е известно, трупът на малкото дете бе открито тази сутрин в дома му в Момчилград. Според местни медии, тялото е било открито от майката на момичето.

Основната версия, по която полицията работи, е убийство. Официално обаче все още няма информация нито от полицията, нито от прокуратурата.

Скинарите от Бургас не възнамерявали да останат безучастни. Малко след като научили за убийството на малкото момиче се организирали за двудневна "командировка", каквото и да означава това. Това разкриха близки до тях. Те реагират като ужилени на всяка социална и етническа несправедливост в Бургас и предприемат действия според ресурса с който разполагат. Действат извън светлините на прожекторите, гъвкаво и ефективно.

Знакови са "ударите" им в ромските махали. Сформирани са преди половин година и Момчилград е първо предизвикателство за тях като географска точка извън пределите на Бургаска област. По неофициална информация, ръководител е бойна дама, много приличаща на външен вид на главната героиня във "Воевода" Зорница Недялкова.

"Смятайте, че щом до два дена ще бъдат на място, то със сигурност до два дена ще има новини за открити извършители. Със сигурност ще спомогнат по свой си начин да бъдат разкрити убийците на момиченцето, но лаврите ще ги оберат лицата в униформа и под пагон. Знам защо Ви го казвам" казва достоверно лице, близко до делата възродения след години силовашки Скинхедс от Бургас.

 

Г. ГеоргиевКоментари

Калина

31 яну, 2018 17:00

Смели хора ,всеки действа както може Въпроса е да се действа а не да се бездейства и всеки нека действа така както реши и както ще се чувства добре

Отговори