Бургаските скинхедс: Взимаме закона в свои ръце за убиеца в Нови Искър
  • 42
  • 0
  • 0
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0

Бургаските скинхедс: Взимаме закона в свои ръце за убиеца в Нови Искър

"Вече сме на терен. Разгърнали сме потенциала си. Сред нас има хора от всякакви професии. Има подводници тук там и ще издирим кръвожадния убиец който ликвидира шест човека в Нови Искър- София. Няма да оставим така нещата. Взимаме закона в свои ръце ако трябва, каквото и да означава това. По принцип такъв екземпляр заслужава законите на Крум но това е друга тема. Всяко забавяне може да е опасно за следваща потенциална жертва" пишат в скрит форум страховитите бургаски скинхедс. Оказва се, че още вчера те са Западна България и както се казват "душат", а според други източници направо си съдействат със службите. Не е ясно обаче дали им са развързани ръцете за физическа саморазправа. Защото по тяхна информация убиеца който е на свобода има и съучастник.

Идентична ситуация с друг потресаващ случай неотдавна, този в Момчилград. Тогава представители на силоваците бяха в Родопите и по последна информация са спомогнали на разследването, но показност не са търсили. Такава е практиката им и при т. нар. наказателни акции по ромските махали в Бургас и при издирването на престъпници от битово естество край морето. "Кръв ще се лее, но трябва България да се изчисти от метастазите. Ние се събираме и действаме на доброволни начала. Някои ни сравняват с хората на Аркан в някогашна Югославия. Нищо общо нямаме. Сред нас има и жени и единственото което искаме е по нормален и справедлив живот. Нясно сме, че полицаите дори и да искат да понатупат някой, ръцете им са вързани. На нас няма кой да ни ги върже" заключват в скрития си част скинарите. Те все пак апелират криминалистите да издирят истинските извършители на брутално убийство. В случая нямало значение кой е първи и втори. Както е известно жертвите вече станаха шест.

Кети Кюхова бе намерена днес убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството. Не се знае дали Кюхова е простреляна.

Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова- Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.

 

Г. ГеоргиевКоментари

Л.Славов

23 яну, 2018 8:42

СВОБОДНИ ЗА ИСТИНАТА. 23 януари 2018 г. 08:23 Гледам "Нова телевизия" тази сутрин и ме хваща гняв! Само прокурора на Варна се осмели да каже че непълнолетните убийци са "..български граждани от ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС" А, бе, "неразумни юроде", що се срамиш да кажеш кой е етноса? След него поканения психолиг имаше основна задача да ни убеди , че етноса нямало значение! Да, това е страх! Страх от СЕМ, страх да не бъдат обвинени в насаждане на етническа омраза ! И за това като щрауси си заравят главите в пясъка и се страхуват да кажат, че повечето, кражби,телефонни измами, насилия над старци по селата, замеряне на влаковете с камъни и убийства са приоритет на поведение на този етнос!

Отговори

Hristian

5 яну, 2018 17:40

Pros narod,slaba durjava !

Отговори

вес

4 яну, 2018 10:35

Убийство, скинари, после рокери и агитки, и накрая- етнически конфликт. Запазената марка на ГЕРБ за отклоняване на вниманието

Отговори

Недялко В.

4 яну, 2018 8:41

Г-да управляващи,време е спешно да се ангажирате с промяната на "законите" в тази държава,в противен случай,народа ще ескалира всеки един момент,ще раздава правосъдие както намери за добре,и пази Боже то да не изригне срещу Вас! Става страшно и всяко търпение си има давност и цена! Не можем да търпим повече това безредие и беззаконие! До кога?

Отговори

5 яну, 2018 12:25

Да така е !!! Трябва да се замисли малко от малко тая ВЛАСТ...Стига само са ни ограбвали.... Нека поне вкарат някакъв ред и закони за такива психари ... Това е ужас... В кой век сме ??? Кой отново е виновен за всичко това - кой ???

Явор Томов

4 яну, 2018 8:07

Дано повече хора помагат.

Отговори