Шеф на ВМРО паркира пиян по тротоарите/снимки/
  • 0
  • 3
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • 1
  • 6

Шеф на ВМРО паркира пиян по тротоарите/снимки/

Лидерът на ВМРО за област Шумен и общински съветник Деан Станчев дава много челен пример на своите съграждани. Читатели на медията ни изпратиха скандални снимки, които показват неговото поведение. Станчев постоянно паркира служебния си джип по тротоарите и на забранени зони. Често прави това в близост до училища. По този начин нарушава законите, които регламентират движението по пътищата, както и разпоредбите на община Шумен. Според хора от неговото обкръжение, той шофира и след употреба на алкохол. Станчев е популярен като един големите гуляджии в Шумен и може да бъде забелязан редовно в най-оборотнитте кръчми в града.

По този начин може би взима пример от своите предци от ВМРО, които са славели с възможностите си да изпиват грандиозни количества вино. Има едно НО обаче. Ввойводите са са борили за каузата си със зъби и нокти. Трудно е да се прецени обаче, за каква точно кауза се бори Диян Станчев.picasion.com

Коментари

димитър костадинов

14 яну, 2018 12:38

вмро нее партия това е акционерно дружество. а този на сниката е срам за вмро и за обществото. такива трябва да бъдат наказани със затвор

Отговори

Калтенбрунер

13 яну, 2018 17:24

ВМРО едва ли някой щеше да знае, че съществуват, ако не беше НФСБ! Но много скоро ще отидат на бунището! Това е клиентелистка формация.

Отговори

Явор Вълчанов

12 яну, 2018 12:34

Лелята откачи тотално, жалко, че повлича цяла структура със себе си

Отговори

Иван Стоянов

12 яну, 2018 9:12

вмро се измъкнаха от калта благодарение на НФСБ винаги са били продажни души! игра ли са с всички всевъзможни партии включително и с доган. това е най курвенската партия. върти опашки са, а за този индивид не се учудвам само като му видиш мутрата е на психично болен. а за това че са пияндета такива са. само за ядене и пиене мислят

Отговори

Бивш от Вмро

12 яну, 2018 0:57

Tоя козел Деан Станчев ме изхвърли от офиса му кочина на вмро защото не съм пиел водка. Оня козел пие водка с бира и накрая вади и смърка. За този бесило!

Отговори

12 яну, 2018 1:36

тук няма тротоари но явно обектива е малко ограничен на фотографа или толкова може но да не им се сърдим толкова може толкава пише има градина и училище може да ги посети ако иска :)))))))))))

Slavito

11 яну, 2018 23:42

Сестрата на тоз вожд яко се шиба! Яворе, яворе...помниш ли свирките от ЗОРИНА СТАНЧЕВА уж Николова...ама уж...като в Шумен с теб се чакали. Продажи души!

Отговори

Кукуруку

11 яну, 2018 23:38

До явор вълчанов! Вади клипови. Давай смелчага. Зорина Станчева кавали ти прави; искаш ли кпип в Зорина и явор утре!

Отговори

Възмутената

11 яну, 2018 19:29

Все съм чела жалки и злобни статии, но тази бие всякакви класациии. Много долно, много! Хората от неговото обкръжение знаем, че това не е вярно! И само да напомня, че това, което правите е подсъдимо!!!

Отговори

Явор Вълчанов

11 яну, 2018 19:28

Тъз наталия изтрещя тотално. Дали да не пуснем един нейн клип от Испания

Отговори

Желев

11 яну, 2018 16:40

Абе :-)Внимавайте с тези журналисти да не сте ох опарих се накрая чи кат знам кой стуи зад тях :-)А тоя ако е пианде ами да му поискат оставката и да си ходи на село.

Отговори

Родолюбец

11 яну, 2018 16:12

Колко ниско са паднали тия журналисти почнаха да си изсмукват от пръстите какви ли не клюкини. В Шумен няма журналисти а жалки писачи на измислици. А това дали е паркирал на тротоара или не няма кой знае какво значение а и личния живот на хората си е техен и не трябва да се отдава такова значение. Дела трябват не приказки а той е деен родолюбец.

Отговори

Батката

11 яну, 2018 16:06

Скъпи , долни същества ,падението ви е толкова ниско,минахте всякакви норми на човечност. Лъжите ,който пишете в тоя пасквил не ви прави чест ! А се наричате патроти ...

Отговори

Гражданка

11 яну, 2018 14:21

Жълти клюки. Хората, които познават Деан Станчев знаят какъв човек е, що за глупости може да се измислят от завист и злоба. Един от малкото хора, които не си продаде гласа за вдигането на цената на водата!!! А що се отнася до паркирането на колата... защо не сте заснели останалите продажници, които предадоха гражданите на града. Смешници!!!!

Отговори

Pepi

11 яну, 2018 13:57

Simeon dani neshtata mamka muuu :-(Samo da ne lsane i akta che ei tugawa shi lasnat zadnici

Отговори

11 яну, 2018 17:28

до този дебелиа Симион, кой не се е допрял той не се е учернил ега ти

Милена

11 яну, 2018 13:50

Погледнете само тротоарите до училището какви са! Управниците на града да се засрамят, а не да се чудят на кого да плащат да пишат като селски клюкарки!

Отговори

Ирина Костoва

11 яну, 2018 13:46

"Скъпа" ми Наталке, толкова ниско ли паднахте, че болните ви мозъчета успяха да измислят тази простотия? Нали се сещате, че много лесно може да се разбере кой е източника на тази информация и кой е автора на статията и да ви осъдят за клевета? Да видим тогава друг път какво и за кого ще пишите! Жалки сте, честно!

Отговори

Жан Гетов

11 яну, 2018 13:35

Хубу са писали тоя е пален боклук чесно казано само пие и простотии върши

Отговори

Инна Николаева

11 яну, 2018 13:35

Изключително глупава и не вярна статия!Като всички сте толкова праведни и безгрешни, моля да станете Вие публични личносни, да видим как ще Ви оплюват и Вас! Може би единствения общински съветник, който отстоява принципите си и не се продаде! Успех г-н Станчев в каузата!

Отговори

Н.Николаев

11 яну, 2018 13:32

Драги "журналисти", с колко промила е бил когато е паркирал?! Не може така, не сериозно да се клевети. И от кога хапване то "на вън" е проблем? Много ниско ниво не статия...

Отговори

Пепа Хараланова

11 яну, 2018 13:27

Твърде тенденциозно и несериозно. Интересно защо е снимана само този кола. Или просто използвате вашите журналистически методи за отвличане на вниманието от важните неща. Дразни ли ви, че има принципи, и ги отстоява. Жалки сте.

Отговори

Злати Златев

11 яну, 2018 13:14

Много посредствена статия пълна с небивалици и лишена от какъвто и да е журналистически морал! Използвали сте доста силни думи, за да привлечете някакво внимание. Когато дращите и оплювате някой, се постарайте да имате и някакви доказателства за това, а не празни думи от анонимен автор !!! Палячовци!

Отговори