Кичка и Панайот, спрете да излагате себе си и Бургас!
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Кичка и Панайот, спрете да излагате себе си и Бургас!

Просторна простотия се вихри, вкл. във виртуалното пространство по оста Кичка Бодурова - Панайот Панайотов. Нещо повече, обиждат се "каруцарската". И малките деца знаят, че са родом от Бургас, а този техен диалог /ВИЖ ВЪВ ФОТОГАЛЕРИЯТА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ВЗАИМНИ НАПАДКИ/ неминуемо вреди и на морския град. С днешна дата могат да се определят за музикални легенди в татковината, но скромната ни редакция отправя следното предложение: АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗЛАГАТЕ СЕБЕ СИ И БУРГАС, НА ВИДИМО МЯСТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕДЕНИ НАЙ- СТАРИТЕ ВИ ПРЯКОРИ, ОТ КОИТО ЕДВА ЛИ СЕ ГОРДЕЕТЕ. И ОЩЕ КУП "ПИКАНТЕРИИ", КОИТО ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ДРУГАРКАТА КИЧКА И НА ДРУГАРЯ ПАНАЙОТ. ЗАЩО ЩЕ ГО НАПРАВИМ ЛИ? ЗАЩОТО ПРОСТОТИЯТА МОГАТ ДА СИ Я ЗАПАЗЯТ ЗА СЕБЕ СИ, НО ДА Й ДАВАТ ПУБЛИЧНОСТ И ДА ИЗЛАГАТ СВЕЩЕН ГРАД КАТО БУРГАС Н ТВОРЦИ И АВТОРИТЕТИ ВКЛ. В МУЗИКАТА И КУЛТУРАТА, НЯМА КАК ДА СТАНЕ! ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ СКАНДАЛЪТ ТРЪГВА ЗА ПАРИ, ЗА ПРЕДСТОЯЩ КОНЦЕРТ В РОДНИЯ ИМ ГРАД...

Хронологията досега:

Кичка Бодурова отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си голям концерт това лято в България. За това се оплака самият той в социалните мрежи, с което започна чутовен скандал във Фейсбук.

"Няма да пея на 11,7 в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. На всички мои фенове - извинявам се", написа Панайотов във Фейсбук профила си. 

"Дори не ми се обади да ми каже, а само изпрати SMS че няма да участвам. Нямаше нищо конкретно, каква е причината. Влязох в в сайта, в който продават билети, и видях, че много малко са купени и според мен е заради това", заяви пред „Телеграф“ Панайот Панайотов.

"Здравей Панайот, за съжаление организаторът се отказва да плати втори пътни от София и ангажиментът ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято!" - това е SMS-ът, който Кичка Бодурова изпраща на Панайот Панайотов преди два дни.

"Поради големите претенции, неговото участие бе отказано от организаторите. Концертът е почти продаден. Много груб пост", коментираха публикацията от страницата на Кичка Бодурова.

Да брани колежката си се включи и Тони Димитрова."Панайоте, много недостойни думи и постъпка! Мъжете не правят така“, написа изпълнителката на „Ах морето“. Преди години двете бургазлийки се скараха заради избора на най-любима песен за Бургас и морето.

По същото време, когато е получила есемеса, Кичка Бодурова качи във "Фейсбук" снимки от концерта си във Варна. От тях става ясно, че Летният театър в морската столица е препълнен и въпреки дъжда, мокра до кости, Кичка е сляза след почитателите си и е изпълнила няколко песни.

"Не мисля че няма интерес", "Има много време дотогава. Големи претенции", "Един истински певец би трябвало да пее и на пет човека! Това е неуважение към хората!", „Имате много почитатели, не ги оставяйте без песните си. Нека зрителите се забавляват поне за два часа, да се освободят от този забързан свят“, „Помислете си, г-н Панайотов“, пишат феновете.

Пред "Телеграф" Момчето, което говори с морето, обясни: "Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си искам моите. 800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър това са 272 лв. Само ме е срам да кажа колко ми е хонорарът, ще ми се смеят", обясни певецът.

Самата Кичка Бодурова също отговори на случващото се на Фейсбук страницата си: "Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител, пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно, му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен "Момчето, което…“ да изпее и песента "Искаш огън да ти дам“, която много харесвам. Но получих отговор "Не се приема“. Онемях… много грубо, но замълчах.

Преди няколко дни ми писа да сме оправили счетоводството. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с "Иван, Драган и Петкан" - известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна, и иска да му се плати бензинът (Би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес пo време на работа. затова лично отказах участието му преди два дни. С поста си във Фейсбук вчера той само показа, че съм била права – много немъжко поведение“, възмутена е Кичка.Коментари

ЧОПЪРА

2 Jul, 2022 15:43

ТАЗИ ДАМА СЕ ВЖИВЯВАШЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ НА ШЕФКА НА ЕМИГРАНТИТЕ В АМЕРИКА....САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ Е ОТМЕНЯЛА В ПОСЛЕДНИА МОМЕНТ КРЪЧМАРСКО УЧАСТИЕ ПРЕД БЪЛГАРИ ЩОТО ОТ ГРЪЦКАТА ТАВЕРНАТА ИЛИ КАБАРЕ СА ДАЛИ ОТГОРЕ!ВЪЗМУТЕНИ БЯХМЕ МНОГО ОТ ТЕА НЕЙНИ ПОСТЪПКИ,ОТ ГОДИНИ ВЕЧЕ НЕ СЕ ВАЗМУЩАМАЕ ЩОТО НЕ Я ИСКАМЕ ДА ПЕЕ И КЕКЕРЧИ.КАТО СЕ ПРИБЕРЕ В БУРГАС ДА ОТИДЕ НА ГРОБА НА КОЛЬО ВИДЕВ ИВАНОВ ЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ЩЕШЕ ДА СИ ОСТАНЕ ПО ЗАВЕДЕНИАТА В РОДНИА СИ КОМЛУК!!!!

Отговори

Вики

2 Jul, 2022 15:37

Със скандала и езика си си правят реклама;

Отговори