"Великите сили" ни обричат на глад, ще ядем насекоми и синтетично месо
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

"Великите сили" ни обричат на глад, ще ядем насекоми и синтетично месо


Хранителната война започна - глобалните сили планират да ни подчинят с храна!
Защо Нидерландия?
Защо Нидерландия е толкова важна за манипулаторите? Това може да ви изненада, но тази малка страна е вторият по големина износител на селскостопански продукти в света, веднага след САЩ. Тази малка, но гъсто населена страна със 17,5 милиона жители има голяма популация от животни: почти четири милиона говеда, 12 милиона прасета и 100 милиона пилета. Въпреки че са 2-ри по големина в Европа след Франция, те имат малко население, поради което изнасят по-голямата част от продукцията. Така че, ако някой теоретично иска да предизвика глад в света, унищожаването на нидерландските фермери е задължителен и логичен ход.
И ето, именно в тази страна министър-председателят Марк Рюте обяви, че броят на добитъка в страната ще трябва да бъде драстично намален, уж поради намаляване на азота, от 70% до дори 95%. Между другото, Марк Рюте е верен ученик на Клаус Шваб, когото Клаус дори обяви за "най-красивия европейски премиер".
Подобен ход де факто напълно ще унищожи нидерландските фермери и най-вече животновъдите. Ето защо се случва това въстание, за което пишем, и което масовите медии почти не обръщат внимание. Събитията в Нидерландия са безпрецедентни, това са най-мащабните протести в историята на страната. Фермери блокират пътища, гранични пунктове, рибари блокират пристанища, полиция стреля по тях, хаос навсякъде. Колко масови са тези протести, вижте само това, над 30 000 фермери са се събрали в това поле.
Вчера те дори подпалиха супермаркет, наречен Пикник, това е онлайн супермаркет, който е специализиран в безмесни протеини. И представете си, собственикът на този пазар, Михил Мюлер, е брат на съпруга на министъра на земеделието, същият, който на практика забрани на фермерите животновъдството, тоест производството на месо. Между другото, и двамата произхождат от най-богатите холандски семейства и са членове на "елита".
И представете си това съвпадение, най-големият инвеститор в тази пазарна верига е Бил Гейтс, който инвестира невероятните 600 милиона долара. Същият Бил Гейтс, който купува земя в Америка от две години и който днес е най-големият собственик на земеделска земя в Америка. Така че разбирате как всичко е свързано, бандата е мрежова като мафия и е очевидно, че са планирали това от дълго време.
И всичко това се прави точно сега, когато Русия и Украйна, двете най-големи житници са във война, също са под санкции. Това разбира се е поредното "съвпадение". Само че не е случайно, в момента се прави нарочно и отново се използва позната историческа тактика - контрол на субектите чрез контрол на храната.
Бъдете сигурни, че когато храната стане оскъдна, Бил Гейтс с удоволствие ще ви я продаде, но на неговата цена и при неговите условия. И знаем какви са тези условия, тук в Хонконг вече не можете да влезете в супермаркет, ако не сте ваксинирани с всички ваксини по график. А ръстът на цените засега е нищо, според това, което ни очаква. Те сами са го сготвили, но разбира се ще обвинят Путин и/или короната за всичко.
Планът им е ние да ядем насекоми!
Бил Гейтс активно се застъпва, че трябва да ядем изкуствена храна, синтетично говеждо и – насекоми! Техният план е да ни хранят (като ни смятат за свой добитък) с насекоми. Колкото и налудничаво да звучи, това е истина и те ни подготвят за това от години. Виждали ли сте Анджелина Джоли да пържи и яде тарантули, червеи и скакалци с децата си по телевизията?
А виждали ли сте Никол Кидман да рекламира насекоми и да ги яде с кеф пред камерите?
Смятате ли за случайно, че холивудските звезди изведнъж започват да рекламират нещо толкова странно? И използват лъжи, като твърдят, че над 2 милиарда души ядат редовно насекоми. Вярно е, че на азиатските пазари, особено в Тайланд, Южна Корея или Виетнам, можете да намерите печени скакалци, червеи, скорпиони, но това са предимно туристически атракции, средният виетнамец не яде насекоми. Но истината е, че ги ядоха по време на войната във Виетнам, за да оцелеят, когато американците пуснаха ДДТ върху оризовите им полета.
И това не са празни приказки или пропаганда. Те вече строят фабрики за производство на храна за насекоми. Е, само миналия месец в Канада беше открита най-голямата фабрика за хранителни насекоми в света. Става въпрос за зрикавки, които ще се произвеждат в канадски град, наречен Лондон.
И вижте това, въпреки че е частна инвестиция, канадското правителство им даде 8,5 милиона долара за тази фабрика. Защо, за бога, едно западно правителство би дало пари на частна компания за такова странно нещо? Е, не бива да се изненадваме, ако знаем, че канадският премиер Джъстин Трюдо, заедно с Марк Рюте от Холандия, е един от основните ученици на Клаус Шваб, в крайна сметка Клаус често изтъква двамата и казва, че трябва да бъдат пример за подражание на другите.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Войната за контрол на храните е започнала и фермерите са само настоящата фронтова линия. Предимно Нидерландия, но протестите вече се разпространиха в Италия и Полша, защото всички страни прилагат един и същ дневен ред по едни и същи заповеди на едни и същи манипулатори. Парадоксът е, че 90% от хората дори не са наясно какво се случва, така че споделянето на тази информация е най-малкото, което можете да направите.

Робин Моноти
~ @snabgorg в Телеграм

Коментари