Майка от Благоевград бие тревога за дъщеря си
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Майка от Благоевград бие тревога за дъщеря си

Майка от Благоевград трети ден търси отчаяно дъщеря си Полина. 22-годишната студентка изчезнала мистериозно в петък, съобщава "Струма".

Тръгнала на лекции и повече не се върнала. Забелязана е в компанията на криминалнопроявения рецидивист Пламен Иванов, с прякор Пампи. Снимка на Полина и мъж до нея обикаля Фейсбук. Разпознахме на фотоса наркодилъра Пампи и се свързахме с майката на Полина, ето какво ни каза.

"Тръгна на лекции, всичко беше наред, но не се прибра в петък, през сълзи разказва ужасената жена. 

Предполагам, че този я е завлякъл в Гърция, защото ми се обади веднъж и каза, че е добре, но сякаш някой и диктуваше какво да говори. Знаете ли кой е този човек на снимката - Пламен - Пампи, можете да си представите какво може да се случи с детето ми.

Тя наскоро излезе от болница, не е добре. Лесна жертва може да стане. Днес звънях и се включи гръцки оператор. Моля всички, които имат информация да ми се обадят. Детето ми е в опасност. Депозирах жалба във второ управление на МВР, надявам се и те да търсят, проплака силно разтревожената майка, уплашена, че дъщеря и е видяна с Пампи. 

Изданието припомня: Само преди около месец в подлеза при Второ основно училище в Благоевград бе арестуван с хероин  Пламен Иванов -Пампи.

Рецидивист, сериен нападател и грабител на жени, крадец и наркодилър. Преди години той извърши пет нападения и грабежи на жени в кварталите „Запад“ и „Ален мак“ в областния център, служейки си със сила и заплахи. Част от жените бяха удряни и ритани, докато Пампи успее да открадне чантите им. 

Последното нападение над жена бе жестоко. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, докато успее да грабне чантата и.

Лежа в затвора, а в богатото си кримидосие има и присъди за наркотици и кражби. Има 4 условни осъждания.

Майката на Полина е силно уплашена. Умоляваме всички, които имат информация или са видели Полина в петък да се свържат с близките и на тел: 0885 968 513 

Коментари