Лена на Киро се изгаври нелепо с Корнелия Нинова и нейни съпартийци/Снимки/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Лена на Киро се изгаври нелепо с Корнелия Нинова и нейни съпартийци/Снимки/

Лена Бориславова, която стана скандално известна покрай изтеклите пикантни снимки на парапета с Кирил Петков, отново показа "висша харвардска класа".

Паралелния министър -председател на Продължаваме промяната, както я наричат опонентите на Продължаваме промяната, се изгаври грозно в социалните мрежи с Корнелия Нинова и нейни колеги от левицата.

Наш източник ни информира, че въпреки принудителното и отстраняване от предсрочните парламентарни избори, което и костваше мястото в парламента до нейният "възлюбен' Кирил Петков. Лена Бориславова продължавала да бъде скрита "лимонка' и фактор за бившия премиер и неговите партийни другари.

Тя активно надъхвала и подкрепяла Петков във всички акции на Промяната през последните дни. 

Повод за гаврата с Корнелия Нинова и нейните съпартийци, които бяха довчерашни коалиционни партньори на Лена и Киро, стана скандалът покрай хартиената бюлетина и внесения миналия месец от БСП законопроект за промяна на изборния кодекс.

Лена Борирславова не била съгласна с тезата, че повечето възрастни хора се притесняват да гласуват машинно и предпочитат хартията и реши да се избъзика по този повод с инициаторите на идеята за "реабилитиране на хартиения вот" - БСП в лицето на Нинова.

Бившата началничка на политическия кабинет на Кирил Петков се изгъбарка грозно в социалните мрежи с председателката на БСП, заместник-председателя на НС Кристиан Вигенин, Иван Ченчев и заместник председателя на БСП  -Атанас Зафиров.

Лена публикува пост с надпис: "Електронното гласуване плаши възрастните хора", а под него тагна снимката на четиримата от БСП, как си ровят в телефоните. 

"Тези с които се будалка гадно Лена на Киро до онзи ден бяха коалиционни партньори на нея и любимия й Кирчо. Само защото се усъмниха в машинното гласуване са подложени на нелепи подигравки от страна на една никаквица", коментират възмутени посетители в мрежата.

Коментари