Звездно участие в каузата на благотворителния бал на "Мисис Бургас"! Домакин е "Приморец" /снимки/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Звездно участие в каузата на благотворителния бал на "Мисис Бургас"! Домакин е "Приморец" /снимки/

Истинско звездно участие с едни от най-доказаните имена и брандове в модния бранш у нас ще вземе участие в благотворителния бал на „Мисис Бургас“. Както е известно събитието има специална кауза посветена на децата и техните родители от Центъра за обществена подкрепа „Цветница“ в община Малко Търново.

На благотворителното ревю участие ще вземе топ дизайнерът и създател на красота Стоян Радичев, който ще представи част от колекцията си от бижута, чанти и други аксесоари в кежъул стил от едноименния му бранд. Радичев е познат на публиката и като автор на много от тоалетите на претендентките в конкурсите за красота през годините.

Бутик “Exclusive”, който повече от 10 години предлага мода, стил и вкус на клиентите си, също ще се включи в каузата и ще вземе участие в благотворителния бал. „Exclusive” e представител на Авин, Love2love и други родни брандове за гр.Бургас. Бутикът предлага разнообразие от облекла, аксесоари, официални, офис и ежедневни тоалети.

В бала ще вземе участие и сватебна агенция „Брилянтин“ с представяне на новата колекция официлани рокли на Sherri Hill. С моделите от бляскавия бранд ще дефилират носителките на корони от различни конкурси за красота. Техните рокли ще съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

Бляскавите дизайнерски модели на модна къща „Диома“ също ще огреят сцената на събитието. Техният автор – небезизвестната Мария Диомова, за пореден път ще покаже уменията си да създава изискани и специални модели от висококачествени материали.

Целта на кампанията на благотворителния бал на Мисис Бургас, освен да подпомогне материално центъра, е да покаже колко е важно общуването в днешното съвремие, приемането на различията и подкрепата на всички общности, в стремежа за изграждане на едно социално здраво общество.

Балът ще се проведе на 1 декември, от 19:30 часа в Гранд хотел и СПА „Приморец“ и какво е известено вече, ще обедини короновани красавици, носителки на титлата „Мисис Бургас“ през годините.





Коментари