Напук на злобарите Жана Бергендорф се радва на отлично здраве, перфектна визия и прилична кариера
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Напук на злобарите Жана Бергендорф се радва на отлично здраве, перфектна визия и прилична кариера

Много глупости се изписаха по адрес на Жана Бергендорф в някои медии през последните дни и седмици. 

Жана Бергендорф - момичето с уникален глас, което без проблем грабна победата в "Х Фактор" и се превърна в любимка на Саня Армутлиева. 

Въпреки, че на по-късен етап Жана имаше проблем със забранените субстанции, което доведе до раздялата й с Армутлиева, талантливата дама успя да се отърси от кошмара, затвори страницата и продължи напред. 

Днес Жана е напълно променена и отдадена на работата си в столичен пиано бар.

И въпреки, че Бергендорф изглежда чудесно и в отлично здравословно състояние, много зложелатели продължават да злословят зад гърба й, че се е превърнала в "дебела лелки", че зъбите й били оредели, косата също.

Преди броени дни медии писаха, че певицата е напуснала България завинаги, отивайки на остров Тенерифе за да си вади хляба по гурбет.

Проверка на ЮниконБг установи, че това е абсолютна лъжа и нелепица. Жана Бергендорф не е напускала страната и няма намерение да го прави.

"Сега чувам подобно нещо. Боже, как им се занимава да пишат такива работи. Не съм хофила никъде, не съм мислила да ходя някъде, нито ще отида някъде си. Щастлива съм с моята работа. Работя на прекрасно място, с прекрасни хора и се чувствам превъзходно", категорично заяви Бергендорф в разговор с наш репортер.  

Жана не обръща внимание на подобни приказки, защото отдавна е свикнала със завистта и злобата на хората. Певицата е намерила своето място в "голямото семейство" на луксозното пиано заведение и радва гостите му  с прекрасния си глас. 

Бергендорф иска единствено спокойствие за себе си и близките си. 

"Животът е кратък, нека не го пропиляваме в злоба и обиди към ближните си. Има толкова хубави моменти, които всеки да изживее пълноценно", казва  Бергендорф

 

Коментари