Руди Гела пак лее мозък в социалните мрежи - "те на село не го искат, той за поповата къща и избори се готви"
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Руди Гела пак лее мозък в социалните мрежи - "те на село не го искат, той за поповата къща и избори се готви"

"О, минало незабравимо!

Ченгеджийските номера с ексхумиране на мъртви политически проекти, като "Обединена Левица", започна в Пловдив, ползвайки гостоприемството на Георги Гергов, зад който надничат сенките на масонската ложа "Слънце Ориент“, това написа в профила си бившият министър на спорта Радостин Василев.

Гела, който е ренегат и отцепник от  ИТН,  премина в редиците на Продължаваме промяната, а от там продължава  с политическите си атаки.

Ето какво допълни Василев:

"В същото време НДСВ "възкръсна", след дружеска среща между Симеон Сакскобургготски с руската посланичка Елеонора Митрофанова.

Без съмнение статуквото харесва това, а всяка прилика с действителни лица и събития изглежда, че не е случайна и неволна.

Бойко Борисов не крие, че е научил важни уроци от Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски и сравнява времето си, прекарано до тях, като бодигард, с това в университет. Той признава, че от тях е научил много неща.

Специално от царя, който назначи Борисов като главен секретар на МВР през 2001г. и го вкара през парадния вход в политиката, е научил следното:

"Като започна от най-елементарните, като отидеш някъде и не трябва да покажеш, че си гладен. Научихме се на обноски", казва Бойко и допълва, че много от уроците му помагат, когато "плува" в мътните води на политиката.

Скъпи граждани, бъдете бдителни! В ход е операция "Оцеляване" под кодовото название "Спасяването на редник Бойко"!

Затова изчегъртването на задкулисието и сенките от миналото е задължително.

Време е за обединение на всички честни и почтени хора, които жадуваме за промяна.
Заедно можем повече!!!"

Естествено, елементарното излияние на пишман юристът и политик, събуди повече подигравки и ирония по собствения му адрес, отколкото целта, която имаше - да "разСуждава" и клевети напосоки, типично в негов стил. 

"Защо, като заедно можехте повече, се отцепи предателски от Слави вместо да си стоиш на ... задник и да мъдруваш за партията, която те създаде бе, политически емигрант", гласи единият от коментарите. 

Колко много празни приказки изприказва това момче само и само да стане интересен и да блесне, като ерудит. Нещо не му се отдава обаче, Явно си е роден аутсайдер и това му е предопределила съдбата. Руди, дилетантно, откажи се бе братко! Само ставаш за смях с всяка изминала изцепка. То не бяха интриги, подслушвания, незаконни записи, приятелски назначения, селфита с брадати мъжаги, самопредлагания за министър, премиер и какво ли още не. Стига бе, принасити ни с простотия. Направо затъпяхме", написа и бургаския журналист Янчо Николов във връзка с поста на Гела. 

Янчо Николов ЮниконБг

 

Коментари