Прокурорското леке  Васил Михайлов станал Василиса Прекрасна в затвора - пандизчията Отверката го "просветлил"?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Прокурорското леке Васил Михайлов станал Василиса Прекрасна в затвора - пандизчията Отверката го "просветлил"?

Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, продължава да търпи ударите на затворниците в Централен софийски затвор. 18-годишният хулиган, от чиито безобразия цял Перник пропищя, сега горчиво съжалява за действията си, защото те го срещнаха с истински бандюги бандюги в зандана, а не лекета и перкендета, като него. 

В края на декември прокурорският син е бил спукан от бой зад решетките от бивш боксьор, твърди източник на ЮниконБг.

 Побоят продължил и от страна на други затворници - общо четерима души, а надзирателите оставяли да бият тийнейджъра на воля, защото и те се дразнели от арогантното му поведение.

"Това лайно се държи предизвикателно в затвора - парадира с връзките на баща си и с пари. Всяка седмица му носят по 1000 лева и той се прави на баровец, което дразни останалите", разкрива пред наши колеги журналисти, престъпник  излежаващ присъдата си в Софийския затвор.

Миналата седмица Васил Михайлов яде бой и от Георги Семерджиев, за който колеги от "Лупа Бг" съобщиха.

 Двамата били на нож от първия момент, в който се срещнали "на топло". При свадата носа на Васил бе счупен. И въпреки, че Семерджиев отрича упорито случая, други свидетели на кютека потвърждават инцидента. 

Премеждията на синковеца обаче не спират дотук.

Отношенията между прокурорския син Васил и останалите престъпници започват да минават в следващата фаза. Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди вече всекидневно тормозили младежа.

Според мълвата, в края на миналата седмица прокурския син дори е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката. Някои дори твърдят, че гаврата била заснета с мобилен телефон.

"Вече си има нов прякор - Василиса Прекрасна", разказва през смях обръгнал пандизчия.

В затвора тече проверка по случая.

Коментари