Европейска компания предлага самолетни билети за Ереван за 70 лева
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Европейска компания предлага самолетни билети за Ереван за 70 лева

26 януари 2023 г., София Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивия авиопревозвач в световен мащаб*, добавя нов вълнуващ маршрут към мрежата си – от София до Ереван. Полетите до столицата на Армения ще стартират от 29 април 2023 г. и ще бъдат изпълнявани 2 пъти седмично. С този уникален маршрут услугите на авиокомпанията от България ще достигнат 61 нискотарифни маршрута до 21 държави, което допълнително укрепва водещата позиция на Wizz Air на българския пазар. Билетите за тях са вече в продажба на wizzair.com и на мобилното приложение на авиокомпанията на достъпни цени от само 68.99 лв.**


Ереван – забързаната и оживена арменска столица, построена през далечната 782 г. пр.н.е., привлича туристи от цял свят всяка година с очарователната си комбинация от активен градски живот и древна история. Ереван предлага изобилие от атракции, като комплекса „Каскада“, хранилището на арменските ръкописи „Матенадаран“ и манастира Гегард, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство – смята се, че там се пази копието, пронизало Исус на кръста. Друга популярна дейност сред туристите е посещението на известната фабрика „Yerevan Brandy Company“ и дегустацията на най-характерната напитка за региона – коняк.


За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да си променят резервацията или да анулират полета си до 3 часа преди заминаването без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от първоначалната цена на билета под формата на кредит от авиокомпанията.


НОВИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ОТ ЕРЕВАН


МАРШРУТ
СТАРТ ОТ
ЦЕНА**
ДНИ
СОФИЯ – ЕРЕВАН 29 април 2023 г.
68.99 лв.
Сряда, неделя (след 12 юни 2023 г. се променя на вторник, събота)


*Според данни на CAPA – Center for Aviation Awards for Excellence 2022
**Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20 cм). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.
**Прилагат се условия и изключения.


 
* * *
За Wizz Air:
Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия, състояща се от 177 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 27.1 милиона пътници за финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ в рамките на Световните награди за финансова устойчивост 2022 г. и за „Глобално най-екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.


За медийни запитвания:
M3 Communications Group, Inc,
088 449 5950, [email protected]
Тамара Никифорова, Wizz Air Group, [email protected]


Follow us on Twitter: @wizzair
Follow us on Facebook: @wizzaircom
Follow us on Instagram: @wizzaircom
Follow us on LinkedIn: Wizz-Air

Бележки до редакционните екипи:
• Всички полети на Wizz Air се извършват със самолети A320 със 180 места, A321 с 230 места, Airbus A320neo със 186 места и Airbus A321neo с 239 места.
• За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/press-offic

 

Коментари