Сексапилната Жени Николова: Дамите да тренират първо за да се харесват на самите себе си, а мъжете сами ще ви падат в краката /Видео и Снимки/
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Сексапилната Жени Николова: Дамите да тренират първо за да се харесват на самите себе си, а мъжете сами ще ви падат в краката /Видео и Снимки/

Освен желанието за постигане на добро здраве и да са в кондиция има и други причини, които карат дамите да се запътят към фитнес залите. В днешното ни интервю с фитнес инструкторът Жени Николова ще се опитаме да проникнем в женската психология и да разберем, какво точно провокира голяма част от дамите да се захванат с изграждане на секси тела. 
 
Жени, разкажи ни от твоята практика, какви са наблюденията ти за това, кое провокира една дама да тръгне на фитнес? Освен здравословните причини, какви други има? Какво си наблюдавала ти през годините когато си била фитнес тренер? 
 
Няма налично описание на снимката.
 
Ние, жените,  имаме способността да тръгнем на фитнес и едва когато сме били привлечени от определен мъж,  и по всякакъв начин се опитваме да го впечатлим .Мислим си, че като поотслабнем и се постегнем и мъжа на нашите желания ще ни обърне трайно внимание.
 
 
Няма налично описание на снимката.
 
Говориш така сякаш това не помага? 
 
Не всеки път фитнеса прави така, че влюбената жена да впечатли своя избраник. Но нищо, важното е усилията и все пак никога не е излишно човек да стегне и оформи своето тяло. Някои жени, като видят че не са успели да впечатлят определения мъж с физиката правена във фитнеса, спират тренировките. Намразват фитнеса все едно им е виновен.
 
Е, това е прекалено крайно решение? Защо мислиш така? Даже е по детински смешно. 
 
Хем е налудничаво,хем и смешно. Фитнеса не е само за да впечатляваш някого. За него трябва да си постоянно готов и винаги отдаден. Да е част от начина ти на живот. Имала съм случаи когато са ме търсили за тренировки точно заради това. Да направя чудеса с тялото на някой и той да е щастлив, като се влюбят в него.
 
И успяват ли ве пак тези дами да постигнат "заветната си цел" да се влюби някой в тях? Споделяли ли са ти такива истории? 
 
Да, разбира се. Аз нигога няма да седна да говоря за тях, защото не е коректно спрямо тези, които са ми се доверили. Но, по принцип трениращите жени са обект на много ухажвания. Има ии такива, които тренират за себе си, да са по- здрави физически и издържливи. Имала съм случаи след като жената е била изоставена да започне да тренира с мен.
 
Тук отоново стигаме до момента, че голяма част тръгват на фитнес с цел да се харесат на силния пол? 
 
Абсолютно, даже едната тренираща ми сподели,  че се надява след като отслабне, младежа да се завърне при нея.
 
И какво стана в последствие, завърна ли се младежът при каката? 
 
Разбира се, това не се случва в определени случаи. Явно, защото или мъжа не я обича и никога не я обичал, а изглежда вече е изгубил интерес.
 
Явно разговаряш с някои от трениращите по темата? Хора, които работят с други хора са донякъде психолози. Ти какво съветваш такива дами, които искат да си готини и секси, да бъдат харесвани от мъжете? 
 
Трябва много по- рано жените да се замислят, а не след като всичко е отминало.
 
Няма налично описание на снимката.
 
А, имала ли си случаи с мъже, които са били изоставени от жените и приятелките си заради друг здравеняк, да се мотитнесавират и да започнат да тренират? 
 
Естествено, има  случай, когато и мъжа след като бъде изоставен от съпругата си заради физически здрав и добре изглеждащ друг мъж, зарязаният да се мотивира за да придобие неговите форми. Дори се стреми да ги надмине. 
 
И какво? Всичкия този труд в залата за да се върне при една изневерила му съпруга или приятелка? Че тя утре може да срещне друг, отново по-здрав от него и пак да го натири? Не е ли малко наивно това от тяхна страна? 
 
Не винаги желаят същата жена,  но го прави за да й покаже че е направила грешка.Така мъжа връща своето самочувствие и за себе си получава нова любов, именно фитнеса.
 
Както заговорим за новата "любов фитнеса", не е ли малко странно, че огромна част от фитнес маняците, както се наричат, започват с времето да се държат, като простаци? Забелязала ли си, защото моите лични наблюдения са точно такива. Явно много мъже започват да си мислят, че са големи здравеняци, ненадминати "машини" и силови атлети и могат да си позволяват неща, които не бива да се вършат. 
 
Точно! Да кажем и за пристрастените към фитнеса мъже, че имат просташко поведение. За жалост всички ставаме свидетели на тяхната простотия. Елементарното им мислене е следвано от елементарно поведение.
 
Но във фитнес залите ходят и интелигентни хора. Ти самата тренираш такива. Какво е тяхното поведения в сравнение с останалите? Какво наблюдаваш? Превръщат ли се и те след време в така да ги наречем - "говеда"? 
 
По -интелигентните хора странят и не разговарят с химизираните и духовно ограбени подобни. Все по -често старанието за здрава и обемна физика крие болнава и комплексирана душевност. А и физиката не е никак здрава. Повечето си знаят истинските възможности какви са. 
 
Няма налично описание на снимката.
 
И все пак нека обобщим! Независимо, дали ходят за здраве и за да бъдат харесвани, тяхно право е, всеки сам решава, какво да прави с живота и физиката си, какви резултати наблюдаваш при дамите, които спортуват редовно и упорито? 
 
Да, нека  се върнем към редовно спортуващите жени. Каква магия имат и какво излъчване струи от тяхната наперена и изящна физика. Лесно впечатляват мъжете, дори не го правят умишлено.Те излъчват сексапил и всеки техен мускул излъчва свой чар, сила. Те добиват самочувствие.
Няма налично описание на снимката.
 
На такива жени няма какво да им хрумне вече спрямо мъжете.Те си знаят предимствата и достойнствата. Определено,  респектират мъжката част още с появяването си .Те не се опитват ,не се стараят ,те просто сякаш всичко имат. Много от мъжете се чувстват неловко от добре изглеждащата фитнес дама.
Няма налично описание на снимката.
Не е лесно мъж да признае, че жена е по -добра от него. Разбира се силният, интелигентният  мъж само би се зарадвал и възхитил, и би изказал своето възхищение, даже ако е прекалено впечатлен. Слабият, ниско интелигентен  мъж, за него какво да кажем??! Всички знаем, как постъпва, мизерно и страхливо. Ще се изхили, ще изкоментира грозно и дори цинично. 
Може да бъде изображение с 1 човек
 
 
Нищо не каза за жените, които са влюбени в правилния мъж. Не каза, как тренират те и какво е тяхното излъчване. Жената трябва да бъде обичана, глезена и задоволена, нали така? 
 
Когато жената е влюбена в правилния мъж, тя сияе. Тренировките и спорят. Ако е с неправилен човек до себе си, личи й. Тя губи от своята енергия. Жената трябва да се свързва с точния човек. 
 
Няма налично описание на снимката.
 
Тогава силата й е много голяма. Не бива да си пилее енергията с неправилни мъже. Така само си вреди емоционално и физически. Фитнеса е излекувал много разбити сърца. Ако страдате от емоционално пагубно обвързване, може да изливате тази отрова с фитнес тренировки. Доказано е че помага. Ще се отърсите от вредните емоции, разочарованието и тъгата.
 
Няма налично описание на снимката.
 
 
 
 
 

Янчо Николов ЮниконБг

Коментари