Яхнал лъскав Мерджан политическия емигрант Тихомир Василев тръгна да агитира предизборно - "куцо и кьораво" се натиска за държавната хранилка
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Яхнал лъскав Мерджан политическия емигрант Тихомир Василев тръгна да агитира предизборно - "куцо и кьораво" се натиска за държавната хранилка

Покрай предстоящите избори куцо и кьораво се спусна да сформира партии, да организира агитационни вечеринки и срещи. Явно стана модерно всеки да се натиска да става политик. Така я докараха сегашните, че мнозина да се блазнят от политическите далавери и лентейство. 

"Ако не искаш да работиш мама, стани политик", нова народна поговорка от безумното ни съвремие и абсурд в които живеем. 

Естествено, няма как да мине и без скелети от гардероба, изпълзяли от нафталина молци и политически емигранти, които скачат от партия в партия с една единствена цел, да са наредени на държавната хранилка за да влачат, колкото е възможно повече. 

Днес жителите но Пазарджик имаха “честта” да видят на живо протестърът-жълтопаветник, сменил повече партии дори от Настимир Ананиев.

За незапознатите с предизборните метаморфози трябва да уточним, че идва реч за Тихомир Василев, който дълго време се подвизаваше по протести редом с Мая Манолова и самия Ананиев.

В последно време неуспелият политик е решил да основе собствена партия,  наречена “Български глас”, вместо да обикаля чуждите формации.

Най-вероятно по този повод той бе забелязан в Пазарджик, където се готви да отваря партиен офис и да прибере люспи от ИТН, БСП и част от негласуващите българи.

По-интересно при такива тарикати е, че вместо да се срещат с истински политически активисти и подръжници, те се озовават някак си съвсем "случайно" в компании на мургави субекти, които са известни с това, че въртят предизборен алъш-вериш?! Станно, нали? 

По същият "случаен" принцип и Тихомир Василев е засечен от наши колеги  на раздумка с няколко такива  субекта, за които се знае, че  водят до секциите тумби с цигани.

Възможно е, разбира се, срещата да е била от дружеско-семеен характер и да няма нищо общо с политиката, защото  в жилите на Василев също течала “гореща ромска кръв”, ако вярваме на добрите му познати.

Василев и хора от екипа му са провели редица срещи със знакови хора от региона в различни локации на града и други населени места в региона. Говори се, че се, че целта е да се постигне сериозна организация и структура, която да се бори на следващите избори за местна власт.

Според запознати с делата на Василев не е изключено формацията да участва и на предсрочните парламентарни избори. Лидерът на “Български глас” е забелязан да говори с хора и структури разочаровани от ПП, БСП, ИТН и ИБГ.

Вероятно ще се опита да ги привлече към своята партия. Част от тези които са знакови за Пазарджик и с местен авторитет и не са съгласни с досега водените политики от тези формации.

Представителите на ИТН в Пазарджик напуснаха Слави още през есента на 2021 година. 

Янчо Николов ЮниконБг

 

Коментари