19 годишен боклук опозори себе си и България в Англия -отива в затвора за порнография с бебета
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

19 годишен боклук опозори себе си и България в Англия -отива в затвора за порнография с бебета

19-годишният българин Никола Колев е осъден от британски съд за притежанието и разпространението на порнографски снимки с деца, съобщава изданието BirminghamLive.

Тийнейджърът е задържан преди три години, след като службите попадат на снимки с деца, разпространявани в социална мрежа.

Полицията открива в компютъра на 16-годишния тогава младеж порнографски снимки с деца на възраст между 1 и 10 години. 

Явно на тинейджъра му липсват първите седем години или въобще главата му е празна по рождение щом в крехката възраст на пубертета, е възможно да си такъв извратеняк и дебил. 

Резилът е голям! Все едно в България във всеки град, селце и паланка се отглежда по един такъв урод. Кой е виновен за това, е тема, която е много широко обхватна и за нея ще говорим друг път. 

Пред съда в Шросбъри Колев заявил, че по този начин опитвал да преодолее последиците от социалната изолация по време на локдауна.

Що за малоумно обяснение е дал невръстния престъпник?! Естествено, Колев има по-малко мозък от цаца в глават си щом си е мислил, че някое нормално човешко същество ще оправдае подобно гнусно и мизерно деяние, вземайки в предвид такова недъгаво, нескопосано и малоумно оправдание.

Адвокатът му Робърт Едуъртс е поискал по-леко наказание заради факта, че Никола осъзнава, какво е направил и опитва да се подобри.

Според Едуъртс по време на пандемията и локдауна той е попаднал на българска чат стая, а участието му в нея му давало усещането за “идентичност”.

Още по-голям срам за българите -българска чат стая, гнездо на разврата и педофили. На този субект трябва да му се отнеме българското гражданство, ако питате мен. Такива вредни елементи кипазят и калят родината ни в странство и после се чудим, защо чуждениците ни гледат, като хора "трета ръка". 

Адвокатът е категоричен, че Колев не е използвал снимките, за да изпитва сексуално удоволствие, предаде БГВойс. 

Младежът има две повдигнати обвинения – за притежание и разпространение на порнографски материали с деца.

Въпреки всичко, английския съд се отнася прекалено благосклонно с невръстния престъпник. По тези обвинения той е осъден на едва 12 месеца условно с две години отложено действие – ако в този период извърши друго престъпление, Колев ще трябва да излежи присъдата си в ареста.

Освен това в рамките на 20 дни младежът ще трябва да участва в рехабилитационна програма и да заплати глоба от 425 паунда.

Има и издадена заповед за 10 години, като в този период той ще бъде под постоянен надзор от службите.

Съдията по делото е приел като смекчаващо вината обстоятелство възрастта, на която е бил Колев, когато е извършил деянията. Затова му е присъдил половината от наказанието, което би било наложено на възрастен.

Присъдата ще мине, но срама и петното остават! 

Янчо Николов ЮниконБг

Коментари