Тотално падение! Радостин Василев от ПП доказа, че е "политически профан" - скочи на журналист, който го разобличи в лъжа /Видео/
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Тотално падение! Радостин Василев от ПП доказа, че е "политически профан" - скочи на журналист, който го разобличи в лъжа /Видео/

 

Много пъти сме писали за политици със скандално и ненормално поведение, което граничи с безпардонната наглост и дебелоочие. Многоктатно сме отразявали непристойни поведения и криминално държание на някои народни представители, но един от тях се отличава особено ярко със своето непрестанно скандализиране на обществеността.

Кратката му политическа кариера е изпълнена с непрекъснати изцепки и евтини интриги, които няма как да не събудят вниманието на медиите и логически въпроса - "Каква работа въобще имат такива хора в държавното упраление и те ли са най-доброто, което може да излъчи  нацията ни"?!

Радостин Василев или познат, като Руди Гела е лицето за което ще пишем отново, и отново по неприятен повод. 

Гела стана известен с това, че успя, чрез интриги да отцепи няколко депутата от четата на Има такъв народ, народ, обяви "бившия си работодател"  Слави Трифонов, който го направи политик, за мафиот и мутра, а след това сътвори един куп панаири и интриги в политическия живот на страната. 

Малка част от това, което направи са незаконни видеа и аудиозаписи на политически фигури и журналисти, които се опитваше да изнудва в последствие, но безрезултатно. Сред тях са имена, като Весела Лечева, Тататяна Дончева, Соня Колтуклиева и други. 

Василев беше изоставен от жена си в началото на кариерата, която начена в политиката. Може би това му се отрази допълнително на егото, а той се слави, като изключителен нарцис, самовлюбен и с високо чувство за превъзходство на останалите човешки същества.

Примери можем да дадем много и в подкрепа на едната теза и другата. 

След като беше зарязан от красивата си съпруга, която е видна столична полицайка, Гела се настърви да става МВР министър, Даже сам се предложи в телевизионно предаване за поста, което предизвика много иронични коментари по негов адрес. 

Един от тях гласеше, че Руди е искал да стане шеф на бившата си за да й стъжни живота поради факта, че не само го заряза, ами се и залюби с висш офицер и шеф на полицейско управление в столицата, а той й направи бебе по време докато още е била с Руди. 

Номерът на Руди не мина и той предприе нова редица атаки срещу двамата влюбени.

Естествено, всички бяха безуспешни. Последваха и цяла камара "мутренски "изпълнения. 

Гела заплашваше своя колежка, която не напусна Слави, че ще я посети със свой авер за да подпише тя оставката си, като народен представител.

Последваха сцени с Весела Лечева, Соня Колтуклиева, а преди това с Татяна Дончева, които записал незаконно и се опита да изнудва по най-евтин и елементарен начин. Нищо не се получи. От всички страни Василев "гризна дръвцето". 

Единствено номера мина при Кирил Петков, който също записа незаконно в разговор, в лаборатория "Провиотика", където незнайно какво са си говорили, но Петков беше принуден да го приюти, като "хипар" в Продължаваме промяната, от където Васлиев продължи с гафовете си. 

Отказът да бъде назначен за шеф на спортната комисия доведе до замесване  в интригантско махленски сплетни на лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и дори президента Радев.

И от двете страни Гела изяде "шамари" и беше отсиврен срамно и позорно. Дори не един концерт на който присъстваше президента, се опита да влезе в неговата ложа и беше изритан от охраната на Румен Радев безпардонно навън. 

На по-късен етап Радостин Василев се самопредложи и за премиер, като заявил в тесен кръг, че бил даже по-добър кандидат от Киро и Асен. Паралелно с това в социалните мрежи изтекоха многобройи снимки на Василев с негови приятели, които се хилят, зъбят и прегръщат голи по плажовете, Гела пъчи мускулчета, като същинска батка, каквато не е.

Оказа се, че половината от тях е оправил с апетитни договори и назначил на айлякчийски службици. 

За капак лъсна и скандала с една катастрофа, която Гела е причинил в началото на 2021 година, при това в нетрезво състояние. 

ПТП-то с участието на ренегата Василев става в 11.30 часа на 9 януари между село Чомаковци и град Койнаре, когато неизвестно как колата на Руди навлиза в насрещното платно и блъска автомобила на Красимир Манов Генов.

Благодарение на бързата реакция на 58 годишния Генов, е предотвратен челен удар, който щял да завърши фатално за водачите. 

Вчера Красимир Генов потвърди официално в ефир на ПИК това за което ви информираме . 

Случаят е бил потулен от страна на полицията в Плевен, който е роден град на Руди Гела. Не става ясно, каква е причината , той да навлезе в насрещното платно и да удари кола. Най-вероятно пиянска дрямка е истинската причина.

Има много неизвестни, които благодарение на родната полиция ще си останат такива. 

Резултатът за потърпевшия е, че колата му не става за нищо  и отива за скрап, а Гела го обезщетява с един "дръглив Опел" за 3000 лева. После му отива на гости с приятеля си Венцислав Петков, който през март 2022 година назначи за директор на Национална спортна база, а служебният министър Весела Лечева уволни позорно през август, същата година. 

Там ядът и пият на корем, а това говори единствено за желание от страна на Василев, да се подмаже на потърпевшия и да спечели неговото блоговоление за да си мълчи. Друго обяснение няма. 

Вчера колегата ни Николай Караколев сгащи най-накрая Руди Гела и го зачекна по този въпрос. Политически емигрант и обществен интригант Василев не сдържа нервите си, с което за сетен път доказа, че има психически проблеми, които срочно трябва да реши, и започна да се зъби на журналиста. 

На въпроса, дали познава Генов - Гела отговори най-нахално, че не познава такъв човек, но имало инцидент,ю. На въпроса, какво прави в къщата на Красимир след като не го познава, Руди се тросна, че бил там не за да празнуват рожден ден, както е видно от снимката, ами нещо друго, май курбан.

Абсолютен паталогичен лъжец, при това дилетант, който не умее и една лъжа, като хората да скрои. 

Веднага Караколев извади на телефона снимка на Руди Гела от дома на Красимир Генов и тогава настъпи грозна картина. 

Вместо спокойно да отговори на въпросите на журналиста, Василев се нахвърли с обиди и заплахи срещу него. 

Типично в свой просташко арогантен стил Руди запита известния Ютюб -блогър "Вие да не сте хомосексуалист"?

На което Караколев отвърна абсолютно адекватно, професионално и спокойно - "Не, но за Вас се говори, че сте гей". 

И Караколев е прав! Има си причини за това и то не една. 

Голи снимки на плажа прегърнат с разни брадати мъжаги с които се прегръщат, а според разказ и публикация на позната на Тити Папазов, Радостин Василев е използвал, като "прикритие" психоложката Ралица Младенова, но всъщност е доста близък, дори много повече от нормалното с Александър Тодоров, когото пък назначи за директор на Български спортен тоатлизатор през февруари 2022 година и отново Лечва изрита през август, същата година. 

Има притеснителни снимки на Руди, който се пуска да прегръща колегите си в парламента, което е доста необичайно държание по протокола за официалните държавни лица. Не е нормално и навлизането в личното пространство на друга личност, но това не пречи на Гела да нарушава правилата и предписанията. Явно философията му е - "правилата са за това за да се нарушават".

Съмнителна е близостта на Руди Геле с  Кирил Веселински, който му беше пиар в Министерството на спорта, а сега е негов нещатен сътрудник в парламента, където само не се хващат за ръка докато вървят. 

Ето това са "добрите сили" и новите лица на българската политика, които Кирил Петков и Промяната ни предлагат в започналата ударно партийна пропаганда. Нагли, арогантни, самовлюбени. дебелооки, психически неуравновесени и нестабилни.

За това, че са лъжци и мошенници от класа няма и да говорим. 

За жалост, такива хора не се подвизават само в една политическа партия. 

Повече вижте във видеото на нашия колега Караколев! Изводите, дали такива хора имат място във властта и въобще обществения живот на страната, оставяме за Вас.

Янчо Николов ЮниконБг  

Коментари